Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 2 Ocak 2024 #11 Rakas dedi: Hocam kalem sevdasını ancak bir kalemsever anlar. Uzaktan bakınca haklısınız, 1500TL bir kaleme vermek saçmalık. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde kalem koleksiyonum vardı bi ara ama ciddeen bu kadar pahalı mı oldu kalemler?
Rakas dedi: Hocam kalem sevdasını ancak bir kalemsever anlar. Uzaktan bakınca haklısınız, 1500TL bir kaleme vermek saçmalık. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde kalem koleksiyonum vardı bi ara ama ciddeen bu kadar pahalı mı oldu kalemler?
EmirElibol Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 3.563 Yer İstanbul 2 Ocak 2024 #12 Rakas dedi: Hocam kalem sevdasını ancak bir kalemsever anlar. Uzaktan bakınca haklısınız, 1500TL bir kaleme vermek saçmalık. Genişletmek için tıkla... Hocam adam haklı. Ben 1500TL'yi @Chef 'e versem o benim yerime yazar zaten
Rakas dedi: Hocam kalem sevdasını ancak bir kalemsever anlar. Uzaktan bakınca haklısınız, 1500TL bir kaleme vermek saçmalık. Genişletmek için tıkla... Hocam adam haklı. Ben 1500TL'yi @Chef 'e versem o benim yerime yazar zaten
A aSelim Gelişen Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 29 Ekim 2025 #13 Rakas dedi: Hocam kalem sevdasını ancak bir kalemsever anlar. Uzaktan bakınca haklısınız, 1500TL bir kaleme vermek saçmalık. Genişletmek için tıkla... Hocam benim kalemin pipe ı gizlenmiyor. Pipe içeri giriyor ama hiçbir şekilde içinde durmuyor.
Rakas dedi: Hocam kalem sevdasını ancak bir kalemsever anlar. Uzaktan bakınca haklısınız, 1500TL bir kaleme vermek saçmalık. Genişletmek için tıkla... Hocam benim kalemin pipe ı gizlenmiyor. Pipe içeri giriyor ama hiçbir şekilde içinde durmuyor.