Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Sistem özellikleri
Pentium 4 2.60 GHz.
NVIDIA FX 5200.
768 MB RAM 512MB+256MB

Sistemde şu an Vista kurulu, Windows 7'ye bile yükseltemedim. Galiba RAM yüzünden, kurulumdan sonra açılışta mavi ekran veriyor. Vista'da Chrome açıldığında tarih ve saat doğru bile olsa, hatalı diyerek arama yapmama engel oluyor. Firefox'ta ise eski IE modunu kullandığı için siteler doğru yüklenmiyor veya açılmıyor ve Vista çok hata veriyor. CD bile taktığımda Windows Gezgini'nin çöktüğünü gördüm.

Windows 10 LTSC denedim, ama Windows Boot Manager'da hata verdi. Linux'ta ise belleğe yüklemeyi başardım, ancak boot ederken HDD'den bir ses geldi ve boot başarısız oldu. Pardus 2013 kurmayı denedim, seçeneklerdeyken Enter'a bassam da kurulum başlamadı; bastığımı algılıyor ama menüye girmiyordu.

Amacım sadece YouTube açmak, televizyona bağlayacağım. Ona göre bir şey önerebilir misiniz? Bu işe ayırdığım bir bütçe yok, bu nedenle "RAM al, parça al" gibi önerilerde bulunmayın. Olursa olur, olmazsa çöp olarak değerlendireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri.
Pentium 4 2.60 GHz.
NVIDIA FX 5200.
768 MB RAM 512MB+256MB

Sistemde şu an Vista kurulu, Windows 7'ye bile yükseltemedim. Galiba RAM yüzünden, kurulumdan sonra açılışta mavi ekran veriyor. Vista'da Chrome açıldığında tarih ve saat doğru bile olsa, hatalı diyerek arama yapmama engel oluyor. Firefox'ta ise eski IE modunu kullandığı için siteler doğru yüklenmiyor veya açılmıyor ve Vista çok hata veriyor. CD bile taktığımda Windows Gezgini'nin çöktüğünü gördüm.

Windows 10 LTSC denedim ama Windows Boot Manager'da hata verdi. Linux'ta ise belleğe yüklemeyi başardım, ancak boot ederken HDD'den bir ses geldi ve boot başarısız oldu. Pardus 2013 kurmayı denedim, seçeneklerdeyken Enter'a bassam da kurulum başlamadı; bastığımı algılıyor ama menüye girmiyordu.

Amacım sadece YouTube açmak, televizyona bağlayacağım. Ona göre bir şey önerebilir misiniz? Bu işe ayırdığım bir bütçe yok, bu nedenle "RAM al, parça al" gibi önerilerde bulunmayın. Olursa olur, olmazsa çöp olarak değerlendireceğim.

Bu dağıtımı kurabilirsiniz hocam hafif tarayıcı kurun ama.

32 Bit değil mi bu dosya işlemci X64 desteklemiyorda.

32 Bit dosya attığı.