Merhaba.
PG32UCDP kullanıcısıyım. Ayarlar menüsü sendede aynı olduğunu düşünüyorum.
"Oled Care > Piksel Temizleme Hatırlatıcısı > kapalı-2-4-8" saat olarak mevcut ise bu ayar herhangi birini seçebilirsin. 8 saat olarak ayarlı ve Ocak ayından itibaren kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Oled Care kısmında diğer teknolojileri de açmanı tavsiye ederim.
Ayrıca diğer bir özellik olan yine oled pixel koruması için, "Sistem kurulumu > Yakınlık sensörü > kapalı, yüksek, orta, düşük" olarak bende mevcut. Ben orta ayarda kullanıyorum ve bilgisayar başından kalktığımda monitör ekranı kararıyor.
Monitör kapandıktan birkaç dakika sonra Piksek temizleme otomatik olarak çalışıyor ve herhangi bir şey yapmamıza gerek yok. Piksel temizleme de zaten ortalama 6-7 dk sürüyor ve piksel temizleme hatırlatıcısı uyarı verdiğinde sen kabul edersen asus logosu işlem boyunca turuncu yanıp sönmeye başlayacaktır. İstersen kendin bir kontrol edebilirsin. "Oled Care > Oled Kullanım bilgisi." Bu ekranda kaç saat kullandığın, kaç kere pixel temizleme yaptığı ve pixel temizleme hatırlatıcısının zamanını görebilirsin.