Bu model ilk defa bu kadar ucuzladı, kaçırmayın. Düz modele kıyasla içinden ek 1 adet jilet ve koruma başlıkları çıkmakta.
Detaylar
Kim cevapladı?Bende Philips MG3720 var ama nedense buna hevesleniyorum. İkisini de kullanan var mı?
ejderinoglu
Uzman
Bu Oneblade'lerin bir sürü modeli var, aralarında aman aman fark var mı? Sürekli bir şeylerin indirime girdiğini görüyorum ama hangisi nedir anlamadım.
Bende ikisi de var. OneBlade çok daha iyi.Bende Philips MG3720 var ama nedense buna hevesleniyorum. İkisini de kullanan var mı?
Almak istediğim bir ürün.
İndirim ne zamana kadar sürecek acaba?
Genelde OneBlade tercih ediyorlar.
İndirim ne zamana kadar sürecek acaba?
Bende Philips MG3720 var ama nedense buna hevesleniyorum. İkisini de kullanan var mı?
Genelde OneBlade tercih ediyorlar.
LiteraryCrawL
Uzman
Bende Philips MG3720 var ama nedense buna hevesleniyorum. İkisini de kullanan var mı?
Bende de aynısı var. Oneblade alsam şu an olan MG3720'yi ne yapacağım diyorum sonra vazgeçiyorum almaktan.
Evet bende. Neyse gittiği yere kadar gitsin gerisi gereksiz harcama çünkü.Bende de aynısı var. Oneblade alsam şu an olan MG3720'yi ne yapacağım diyorum sonra vazgeçiyorum almaktan.
The Way Of A Gentleman
Çalışkan
Bunun ucları çabuk mu köreliyor hocam? Sanırım değiştirmek lazımdı ama pahalı onlar.
Bu model ilk defa bu kadar ucuzladı, kaçırmayın. Düz modele kıyasla içinden ek 1 adet jilet ve koruma başlıkları çıkmakta.
Çok iyi fiyat sağ olun haber verdiğiniz için.
@Toby Fox, hocam bununla etek tıraşı olabiliyor mu yoksa başka model mi bakmalıyım?
Hepsiburada yorumlarında bu konu hakkında kadınlar çokca yorum yapmış.
Evet kullanılabiliyor.
Bunun ucları çabuk mu köreliyor hocam? Sanırım değiştirmek lazımdı ama pahalı onlar.
Haftada 2 defa tıraş olan biri için 3 ay öneriyorlarsa normalde 6 ay gider bir de benim gibi ayda 1 tıraş olanlar için yılda bir değiştirmek yeter bence.
Çok pahalı değil gibi yılda 1 başlığa 300TL verdiğim senaryoda.
Temu da yedek çakma olanlar var çok ucuza ama bilemiyorum denemeye değer bir şey mi?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı