Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen ay PS5 de oyun fiyatları çok ucuz diyordum 1 ayda 1.500 TL zam aldı oyunlar artık sadece indirimden alabileceğiz oyun. yakında son kale Epic Games'de yıkılır.

Nasıl Steam kestirip attırdıysa, PlayStation konusunda da böyle bir şey olması muhtemel.
2 yıllık PS Plus aboneliğim var. Ondan sonra da sınav yılım zaten. O yüzden beni öyle çok bağlamıyor ama önümüzdeki yıllarda keşke şu anki fiyatlardan oyun alabilseydim diyeceğimizi düşünüyorum.

Geçen ay PS5’te oyun fiyatları çok ucuz diyordum, 1 ayda 1.500 TL zam aldı oyunlar. Artık sadece indirimden alabileceğiz oyun. Yakında son kale Epic Games de yıkılır.
Elbet fiyatları değiştirmek zorunda kalacaklar. Bu gidişle abonelik ile oyun oynamak dışında pek seçenek bırakmayacaklar gibi duruyor.

Böyle giderse para birimimiz Dolar olacak.

Geçen ay PS5 de oyun fiyatları çok ucuz diyordum 1 ayda 1.500 TL zam aldı oyunlar artık sadece indirimden alabileceğiz oyun.

İndirimde aldığın oyunlar önceden az çok zamsız fiyatına denk geliyordu. Şimdi ise, İndirimli fiyat bile zamsız fiyattan yukarıda.

Hali ile indirim oluyor olmasına ama eskisinden çok daha fazla ödüyorsun yine. Cepten fazla para çıkıyor indirim olsa bile.

Durmuyor ki yav. Durmuyor...

Son düzenleme:
Böyle giderse para birimimiz dolar olacak.
İthalata bağımlı olduğunuzda buna benzer bir şey oluyor. Neredeyse her şeyi dolarla alıyorsunuz. Cebinizdeki TL de günün sonunda dolara dönüşüyor.

PS Plus çok büyük bir zam aldı mesela. Game Pass ise artık eskisi kadar ucuz değil.
Game Pass yine çok kötü değil. Hamburger menüsü gibi bir fiyatı var sanırım.

İthalata bağımlı olduğunuzda buna benzer bir şey oluyor. Neredeyse her şeyi dolarla alıyorsunuz. Cebinizdeki TL de günün sonunda dolara dönüşüyor.

Game Pass yine çok kötü değil. Hamburger menüsü gibi bir fiyatı var sanırım.
Bilgisayar için aylık 160 TL sanırsam.

• Beğendim
İfadeler: 80
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.