İyi sosyaller. Kardeşime telefon alacağız. Genelde oyun oynuyor ve sosyal medyada takılıyor. Kamerası hiç önemli değil. Ağırlık olarak oyun oynuyor. Bütçemiz var fakat sadece oyun oynadığı için çok yüksek bütçelere çıkmak istemiyoruz. Sıfır ve Türkiye cihazı olması şart. POCO F4 ihtiyaçlarını karşılıyor gibi. 13.000 TL civarına POCO F4 alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Kardeşin oyuncu o zaman alınır işlemci eski ama güçlü.
E sibobçu yapacağız kendisini.
İşlemcisi güçlü ekranı 120 HZ+AMOLED. Bu bütçede daha güçlü bir telefon olduğunu sanmıyorum.
İyi sosyaller. Kardeşime telefon alacağız. Genelde oyun oynuyor ve sosyal medyada takılıyor. Kamerası hiç önemli değil. Ağırlık olarak oyun oynuyor. Bütçemiz var fakat sadece oyun oynadığı için çok yüksek bütçelere çıkmak istemiyoruz. Sıfır ve Türkiye cihazı olması şart. POCO F4 ihtiyaçlarını karşılıyor gibi. 13.000 TL civarına POCO F4 alınır mı?
Evet alınır fakat oyun olarak PUBG oynuyorsa tatmin edeceğini sanmam. Ondaki işlemcinin bir üstü olan SD 888 içeren tabletim var ve çok FPS düşmesi yaşıyorum. Bu fiyata en fazla bu var. Tablet isterseniz iPad 10 çok daha iyi olacaktır.
Evet alınır fakat oyun olarak PUBG oynuyorsa tatmin edeceğini sanmam. Ondaki işlemcinin bir üstü olan SD 888 içeren tabletim var ve çok FPS düşmesi yaşıyorum. Bu fiyata en fazla bu var. Tablet isterseniz iPad 10 çok daha iyi olacaktır.
Genellikle PUBG oynuyor. Soğutması iyiymiş F4'ün sanırım. Çok üst düzey bir şeye gerek yok 45 FPS altına düşmesin yeterli.
Peki MI11 t nasıldır? Kendim MI11 t kullanıyorum belki bu cihazı ona verip F4'ü kendime alabilirim. F4'ün işlemcisi daha güçlü değil mi?
- Makaleler
- 5
Snapdragon 870 45'in altına düşmez hocam. Note 8 Pro ile 45 alıyordum en son.
Bende öyle düşünüyorum hocam. Çok üst düzey bir şeye gerek yok zaten.Snapdragon 870 45'in altına düşmez hocam. Note 8 Pro ile 45 alıyordum en son.
- Makaleler
- 5
İş görebilir ama ne kadar uzun ömürlü bilinmez.Bende öyle düşünüyorum hocam. Çok üst düzey bir şeye gerek yok zaten.
Genellikle PUBG oynuyor. Soğutması iyiymiş F4'ün sanırım. Çok üst düzey bir şeye gerek yok 45 FPS altına düşmesin yeterli.
Peki MI11 t nasıldır? Kendim MI11 t kullanıyorum belki bu cihazı ona verip F4'ü kendime alabilirim. F4'ün işlemcisi daha güçlü değil mi?
Mi 11t ile POCO F4 çıkış yılı hariç çok fark yok. Mi 11t daha kalın ama bataryası daha büyük. İkisi de PUBG'de aynı performansı verecektir. İsterseniz telefonunuzdan PUBG oynamayı deneyin. Veya kardeşiniz sizin telefonu alıp oyun oynamayı denesin, sizinkini beğenirse F4'ü de beğenir. Dış görünüş dışında fark yok.
7 katmanlı soğutma var bu cihazda, alınır. Güncelleme konusunda Xiaomi modeller kadar hızlı almıyor genelde POCO. Bu sorun yaratır mı? 4.500 pil olsa bile, 67 watt ile bu açığı kapatıyor bence. IP54 serfitikası olsa harikulade olurdu. POCO fiyat performans lügatını yerleştirdi zihinlere Türkiye'de.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-