Mi 11t ile POCO F4 çıkış yılı hariç çok fark yok. Mi 11t daha kalın ama bataryası daha büyük. İkisi de PUBG'de aynı performansı verecektir. İsterseniz telefonunuzdan PUBG oynamayı deneyin. Veya kardeşiniz sizin telefonu alıp oyun oynamayı denesin, sizinkini beğenirse F4'ü de beğenir. Dış görünüş dışında fark yok.

İndirdim denedim güzel oynatıyor. Gameturbodan bakınca 120 FPS gözüküyor. Benim telefonumla ara sıra oynuyordu zaten beğeniyor. F4'ü sipariş ettim. Beğenmezse mi 11T'yi veririm alırım kendime F4'ü. Oyun için bilgisayarı kullanıyorum zaten telefonun pek bir önemi yok benim için. Teşekkürler herkese.

Yaratmaz hocam. F4'ü sipariş ettim teşekkürler.

A36 bulunabilir. Onun dışında F4’de uygun olur
İyi sosyaller. Kardeşime telefon alacağız. Genelde oyun oynuyor ve sosyal medyada takılıyor. Kamerası hiç önemli değil. Ağırlık olarak oyun oynuyor. Bütçemiz var fakat sadece oyun oynadığı için çok yüksek bütçelere çıkmak istemiyoruz. Sıfır ve Türkiye cihazı olması şart. POCO F4 ihtiyaçlarını karşılıyor gibi. 13.000 TL civarına POCO F4 alınır mı?

İkinci el olur mu bir de hocam?

Memnun musunuz? Ayrıca hangi siteden aldınız? Şu an 12 bin liraya sadece KVK garantili modeli var. POCO garantili 14700'den başlıyor. Ben de almayı düşünüyorum.