İtachi Uchiha
Yetkin
Kesinlikle öyle, X7 Pro deneyimledim. Bataryası 6000mAH olmasına rağmen o verimi vermiyordu. Su gibi akıyordu. HyperOS şuan dengeli değil.
Kesinlikle öyle, X7 Pro deneyimledim. Bataryası 6000mAH olmasına rağmen o verimi vermiyordu. Su gibi akıyordu. HyperOS şuan dengeli değil.
Ne gibi?
Kamera benim için önemli değil hocam. Poco F7 pro hakkında ne düşünüyorsunuz?14t Pro kullanıyorum memnunum. Kamera önceliğim olduğu için bunu aldım, oyun ve hız söz konusu olsaydı F7 ultrayı tercih ederdim.
Yoktu hocam normal Android vardı. Peki hocam Xiaomi cihaz olarak ne önerirsiniz?
Biliyorum sadece yaşadığım olay bu Samsung ile ilgili. Orta giriş segment Note 8 Pro ile memnum kaldığım için Xiaomi ile devam etmek istiyorum. Airfryeri olsun kulaklığı olsun üzmedi beni hep.
Burada Xiaomi düşmanlığı yapanların çoğu da dandşk cihazlar kullananlar.
Yazılımın neyi vasat hocam? OS değişebilirim o sorun değil.Beni kastettiyseniz Xiaomi 13 ultradan geçiş yaptım. Son 6 ayda Xiaomi 11 Ultra, Xiaomi 12, Xiaomi 13 ve 13 Ultra deneyimledim cidden yazılımları vasat.
Beni kastettiyseniz Xiaomi 13 ultradan geçiş yaptım. Son 6 ayda Xiaomi 11 Ultra, Xiaomi 12, Xiaomi 13 ve 13 Ultra deneyimledim cidden yazılımları vasat.
Yazılımın neyi vasat hocam? OS değişebilirim o sorun değil.
Daha önceden Poco gibi cihazların yanmışlığı çok. Güvensiz her türlü. S24FE’de sorun yaşamazsınız emin olun. Rahatlıkla alabilirsiniz.Ne gibi?
Kamera benim için önemli değil hocam. Poco F7 pro hakkında ne düşünüyorsunuz?