Yoktu hocam normal Android vardı. Peki hocam Xiaomi cihaz olarak ne önerirsiniz?

Biliyorum sadece yaşadığım olay bu Samsung ile ilgili. Orta giriş segment Note 8 Pro ile memnum kaldığım için Xiaomi ile devam etmek istiyorum. Airfryeri olsun kulaklığı olsun üzmedi beni hep.

Dediğim gibi, üst segmentlerde reklam falan yok fakat stabilite konusunda Samsung önde.

Beni kastettiyseniz Xiaomi 13 ultradan geçiş yaptım. Son 6 ayda Xiaomi 11 Ultra, Xiaomi 12, Xiaomi 13 ve 13 Ultra deneyimledim cidden yazılımları vasat.

Samsung ile Xiaomi'nin yazılımı arasında uçurum olduğunu düşünmüyorum, evet biraz fark var fakat uçurum değil.
Bu fark iPhone söz konusu olunca ortaya çıkıyor bana göre.

Yazılımın neyi vasat hocam? OS değişebilirim o sorun değil.

Galeriye düşen yüksek bitli videolarda ses kayıyor, herhangi bir video düzenleme uygulamasında katman arttıkça kasmalar başlıyor vs. fotoğraf çekiyorum bazen işliyor bazen işlemiyor, bazen kafasına esince uygulamadan atıyor, kulaklık takıyorum ses kalitesi vasat oluyor. 2 yıl önce kullandığım S23 ultrada hiçbir sorun yoktu şu anda ise Magic 6 Ultimate kullanıyorum Xiaomi'de olan sorunlar yok.

POCO önermiyorum. Gerek yazılım konusundaki kısıtlamaları reklamlar vs. ve eğer mobil oyun oynamayı çok sevmiyorsanız almayın. S24 FE kamera günlük kullanım vs. de hem daha mutlu eder. Ama ben sürekli PUBG oynayacagım diyorsan POCO tercih edebilirsin. Eğer Xiaomi markasını istiyorsan yurt dışı 14t Pro bakabilirsin. (bulabilirsen bulamazsan 14t)

Anladığım kadarıyla kimse fikrinizi değiştirmeyecek. Madem fikriniz kesindi, neden konusunu açtınız? 10 kişi Samsung 2 kişi Xiaomi diyorsa, bir sıkıntısı varki kimse tercih etmiyor. @Afterbyte,