Tolere

Uzman
Bugün dalgınlığıma denk geldi. İş çıkışı telefonu 1 metreden düşük mesafeden düşürdüm ve camı kırıldı. Genpa servisi aradım cam yok ekran değişir dedi. 3-4 bin lira maliyet. Adama dışarıda halletsem olur mu dedim. Evet ama garanti kapsamı dışına çıkar dedi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Telefon camının değişme özelliği kalktı da benim mi haberim yok? Sizce bu durumda ne yapmam gerek?

Bazen cam ile ekranı birleşik yapıyorlar. O yüzden değişim ya zor oluyor ya da imkansız. Ya da Genpa servis dediğimiz oluşum e-atık oluşumunu hızlandıran dünyamız ve ülkemiz için fazlasıyla tehlikeli bir oluşum.

Bazen cam ile ekranı birleşik yapıyorlar. O yüzden değişim ya zor oluyor ya da imkansız. Ya da Genpa servis dediğimiz oluşum e-atık oluşumunu hızlandıran dünyamız ve ülkemiz için fazlasıyla tehlikeli bir oluşum.

Madem böyle bir şey varsa ekran dayanıklılık konusunda dikkatli olmaları gerek. Gerçi Redmi Note 9 da glass 5 var. Yıllarca kullanıp düşürüp, duvara vurmama rağmen bir çizik yok.

Evofone ve ouno teknik servislerine götürün. Onlar destek sağlayabilir.

Bunlara yaptırırsam garanti kapsamı dışına çıkar mı?

Madem böyle bir şey varsa ekran dayanıklılık konusunda dikkatli olmaları gerek. Gerçi Redmi Note 9 da glass 5 var. Yıllarca kullanıp düşürüp, duvara vurmama rağmen bir çizik yok.

Bunlara yaptırırsam garanti kapsamı dışına çıkar mı?
Ürünü Xiaomi Türkiye Garantili olarak aldıysanız teknik servis desteğini alırsınız. Önce evofone ile iletişime geçin. Gerekli bilgilendirmeyi yaparlar.