Halihazırda kullandığım S20 FE telefonumun üstünden şampiyonluk kutlamalarında araba geçti. Bu sebeple şu anda YD POCO X7 Pro almayı planlıyorum. Pil, oyun ve günlük kullanım performansından memnun musunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Asily 18
Üstün
Şebeke sorunları var bir tek.Halihazırda kullandığım S20 FE telefonumun üstünden şampiyonluk kutlamalarında araba geçti. Bu sebeple şu anda YD POCO X7 Pro almayı planlıyorum. Pil, oyun ve günlük kullanım performansından memnun musunuz?
Ve yurt dışı Mi serisi bakın derim. Poco değil.
İtachi Uchiha
Yetkin
Şebeke sorunu, yazılımsal batarya sorunu ve bazı cihazlarda ışık sızması mevcut. DH forum üzerinden araştırabilirsiniz. Cihazı yerinde inceleyip o şekilde almanızı tavsiye ediyorum.
Orijinal aldığım X7 Pro'da ışık sızması olduğu için iade etmiştim.
yusufumm07 52
Üstün
S24 FE veya Honor 200 Pro al. Rahat rahat ihtiyaçları karşılar.Halihazırda kullandığım S20 FE telefonumun üstünden şampiyonluk kutlamalarında araba geçti. Bu sebeple şu anda YD POCO X7 Pro almayı planlıyorum. Pil, oyun ve günlük kullanım performansından memnun musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Eagles 51
Üstün
Şebeke sorunu, yazılımsal batarya sorunu ve bazı cihazlarda ışık sızması mevcut. Dh forum üzerinden araştırabilirsiniz. Cihazı yerinde inceleyip o şekilde almanızı tavsiye ediyorum.
Aslında fiyat performans cihazlarından, ben beğeniyorum.
Bu sorunları bende duydum. Özellikle şebek problemleri konusunda.
Sen iade edebildin mi telefonu, Trendyol sana biraz zorluk çıkarmıştı diye hatırlıyorum? @İtachi Uchiha
İtachi Uchiha
Yetkin
Trendyol sorun çıkarmadı. Garanti servisi sorun yok diye tutturmuştu. Xiaomi Global ile iletişime geçerek iade edebildim.Aslında fiyat performans cihazlarından, ben beğeniyorum.
Bu sorunları bende duydum. Özellikle şebek problemleri konusunda.
Sen iade edebildin mi telefonu, Trendyol sana biraz zorluk çıkarmıştı diye hatırlıyorum? @itachi uchiha.
Cihazı mevcut sorunlardan dolayı yerinde inceleyip alacağım. Garanti veriyor satan kişi.
10000 lira kadar fiyat farkı var.S24 FE veya Honor 200 Pro al. Rahat rahat ihtiyaçları karşılar.
Şebeke sorunu yüzünden almazdım, oyun oynayacaksam alttaki cihazların yurtdışı kayıtlısını alırdım.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13889&idPhone2=13746
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13889&idPhone2=13746
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede oyun için monitör önerisi