Cyberpunk'ın devamı gelse keşke. Deli gibi potansiyeli olan oyunu çöpe atmazlar umarım. Her ne kadar sancılı da olsa çıkışı ben seviyorum cp 2077 yi

Cyberpunk'ın devamı gelse keşke. Deli gibi potansiyeli olan oyunu çöpe atmazlar umarım. Her ne kadar sancılı da olsa çıkışı ben seviyorum cp 2077 yi
Yeni Cyberpunk gelecek. Şu an CDPR, Amerika'da Boston'da yeni stüdyo binası açtı. Orada yeni Cyberpunk geliştiriliyordu, ama devamı mı bilemiyorum. Şu an projede 64 kişi çalışıyor.

The Witcher 3’ü en az 250 saat oynamıştım. Dizüstü gibi bir şeyde oynayamazsam sanırım ancak 3-4 senede bitirebilirim. Tam zamanlı iş gibi oyun yapıyorlar. :D
Aynen, hızlı yapıyorlar. 19 Mayıs 2025'de fragmanı gelebilir, çünkü Witcher 3'ün çıkış tarihi 19 Mayıs 2015'di. 10. yıl dönümü oluyor. Çıkış tarihi 2026 - 2027 arası olacak.

Yeni Cyberpunk gelecek. Şu an CDPR, Amerika'da Boston'da yeni stüdyo binası açtı. Orada yeni Cyberpunk geliştiriliyordu, ama devamı mı bilemiyorum. Şu an projede 64 kişi çalışıyor.
Umarım acele etmezler ve sağlam bir şekilde çıkarırlar. Oldukça zevkli bir oyunu sırf pandemi sorunları yüzünden herkes eleştirmişti ama kendileri de tarih verip duruyordu. Hatalar gidince de herkes bayıldı. Diğer yandan, yerel fiyatlandırmada çok iyiler. The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 çok uyguna çıkmıştı. Çıkana kadar 5000-6000 TL fiyat etiketi görmezsek harika olur. Steam, dolara geçince onlar bile o kadar cömert olmayı bıraktı. 😅

Umarım acele etmezler ve sağlam bir şekilde çıkarırlar. Oldukça zevkli bir oyunu sırf pandemi sorunları yüzünden herkes eleştirmişti ama kendileri de tarih verip duruyordu. Hatalar gidince de herkes bayıldı. Diğer yandan, yerel fiyatlandırmada çok iyiler. The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 çok uyguna çıkmıştı. Çıkana kadar 5000-6000 TL fiyat etiketi görmezsek harika olur. Steam, dolara geçince onlar bile o kadar cömert olmayı bıraktı. 😅
Cyberpunk 2077 oldukça sorunlu çıkmıştı. Sebebi, oyun motorunun yetersiz kalması ve yatırım nedeniyle erken piyasaya sürülmesiydi. RED Engine için yeni bir güncelleme yaptılar ve geliştirmeye başladılar. Ancak süre yetersiz geldi ve yatırım baskısından dolayı oyunu erken çıkarmak zorunda kaldılar. Normalde oyunun 2021-2022 arasında çıkması gerekiyordu.

Cyberpunk 2077 oldukça sorunlu çıkmıştı. Sebebi, oyun motorunun yetersiz kalması ve yatırım nedeniyle erken piyasaya sürülmesiydi. RED Engine için yeni bir güncelleme yaptılar ve geliştirmeye başladılar. Ancak süre yetersiz geldi ve yatırım baskısından dolayı oyunu erken çıkarmak zorunda kaldılar. Normalde oyunun 2021-2022 arasında çıkması gerekiyordu.

Cyberpunk Orion Unreal Engine kullanacak diye biliyorum.

Oyunu çok uzun bir süre önce tanıttılar ve insanlar heyecanlanınca çok baskı oldu. Ertelemelere rağmen kendileri de tarih verince bu baskı iyice arttı. Yine de çıktığında 100 FPS üzerinde alıp bitirmiştim. Yalnızca birkaç hata meydana gelmişti. Bölümü geçebilmek için kaydımı yeniden yüklemem falan gerekti. Erken çıksa da COVID sürecinde çok iyi bir moral oldu ve gerçekten eğlendirdi. Kendileri de zorluk çekiyordu zaten. Aylarca oyunu kötüleyecek bir durum yoktu. Firma da zaten ilgisiyle biliniyor. Sorunları çözdüler ve mükemmel bir DLC de geldi. Online modu gelmese de memnunum. Keanu Reeves oluşu bile yeter.

The Witcher ile bu tarz sorunları olmayacak. Motor da hazır olunca kolaylıkla işlerini halledebileceklerini düşünüyorum. Kendi ekiplerini yeniden eğitseler bile yeni çalışan aldıklarında zaten motor hakkında bilgisi olan birisi olacak.