Detaylar
Kim cevapladı?Hangi firma iyi mal üretiyor ise onu alirim fancilik oynamaya gerek yok.
Blackraven
Üstün
Başlığınızda olmayan bir sıkıntı. Şanssızlık olmuş sıkıntılı ürün denk gelmiş en azından klasik servis sıkıntılarını yaşamamışsınız.
Ekran kartımın ısınmasını ekran kartımın yanmasına tercih ettiğim için kusura bakma. Bu kadar dar görüşlü ve ofansif yorumlar yapmanın bir manası yok. Çok çocukça oluyor.
Başlığınızda olmayan bir sıkıntı. Şanssızlık olmuş sıkıntılı ürün denk gelmiş en azından klasik servis sıkıntılarını yaşamamışsınız.
Ekran kartımın ısınmasını ekran kartımın yanmasına tercih ettiğim için kusura bakma. Bu kadar dar görüşlü ve ofansif yorumlar yapmanın bir manası yok. Çok çocukça oluyor.
Nvdia ve Amd kesinlikle bu sene benim icin rezalet.
Yazdım mı bilemiyorum, sistemi daha sonra topladim. Zaten iade süreci gecmisti.
Nefret ettim AMD'den. Para verseler almam. RTX 5070 alacağım gibi duruyor.
12 GB VRAM'li kart mı alacaksınız cidden? Bari biraz daha koyup 5070 Ti alın.
Nalet olsun sorun yasamak istemiyorum kart falan almayacagim gibi duruyor fiyatlar gene uçmuş12 GB VRAM'li kart mı alacaksınız cidden? Bari biraz daha koyup 5070 Ti alın.
ElderAssassin
Yetkin
NVIDIA her zaman güvenli limandır diye boşuna demiyorlarmış demek ki.
NVIDIA her zaman güvenli limandır diye boşuna demiyorlarmış demek ki.
2'si de rezalet benim icin.
Son düzenleyen: Moderatör:
5090 en üst seviye kart bu kart için sistem toplayacaksan donanım bilgin yüksek olmalı.
Blackraven
Üstün
5090 en üst seviye kart bu kart için sistem toplayacaksan donanım bilgin yüksek olmalı.
AMD sevici diye insanlara laf atana bak bir de. Multi-milyarlık, dünyanın en zengin firması 2 seridir ekran kartlarını yakıyor. Hatta bu beceriksizliği üst seviyeye çıkartıp eksik parçalı ürün satmaya kadar ilerlettiler ama bizim donanım bilgimiz eksik olduğundan oluyormuş bunlar. Anlıyorum, iyi akşamlar.