Bence, daha uygun bir üslupla müşteri hizmetleri aranıp durumun ciddiyeti belirtilse bu kadar sorun yaşanmazdı. Zamanında bir ekran kartı almıştık; fanlardan biri kırık gelmişti. 'Kargodur, olabilir böyle problemler' diyerek, düzgün bir şekilde birebir değişim ve daha iyi bir paketleme talep etmiştim. 'Tabii,' diyerek ürünü hızlıca yeniden yollamışlardı. Eğer olmaz deseler elimde paketi açarken ve ürünü incelerken videosu vardı. Böyle bir potansiyel adamın aklına diye mi değiştirdi acaba diye düşünüyorum bazen :D.

Niye canım, biz hakkımızı almak için firmanın suyuna mı gitmemiz lazım? @mr.esat hocamız gayet net bir üslûpla yaklaşmış. Sert bir tavır göstermesi hakkını bulmasına engel değil.

Bence, daha uygun bir üslupla müşteri hizmetleri aranıp durumun ciddiyeti belirtilse bu kadar sorun yaşanmazdı. Zamanında bir ekran kartı almıştık; fanlardan biri kırık gelmişti. 'kargodur, olabilir böyle problemler' diyerek, düzgün bir şekilde birebir değişim ve daha iyi bir paketleme talep etmiştim. 'tabii,' diyerek ürünü hızlıca yeniden yollamışlardı. Eğer olmaz deseler elimde paketi açarken ve ürünü incelerken videosu vardı. Böyle bir potansiyel adamın aklına diye mi değiştirdi acaba diye düşünüyorum bazen :D.

Sorun şurada başlıyor. Arkadaşlar tatlı dilden de asabi dilden de anlamıyor. Normalde maksimum 30 iş günü sürmesi gereken garanti sürecim 2 ay sürmüşdü. Kendileri istediğiniz yola başvurabilirsiniz bizim sistemimizde böyle gözüküyor demişlerdi.

Benim kasamında ekran kartı kısmındaki 2 kapak eksik gelmişti mail ve iletişim formundan yazdım 1 yıl olacak dönmediler. Üstüne düşmedim fakat sipariş sonrası muhattap bulmak için uğraşmanız gerekiyor.

Gönderdim ürünü, bugün aradılar düzeldiği için değişim sağlanmayacak diye. Ben "Tamir edilmiş ürün kullanmak istemiyorum." dedim, o da "Tamir etmedik zaten; rapid trigger kendi özelliği." dedi. Gerizekalı falan sanıyor herhalde, ne kadar aşağılık iğrenç bir firma. O kadar bezdim ki, defalarca kez telefonla aramaktan uğraşmaktan, "tamam, gönderin" dedim. Bir daha yanaşmayacağım bu boktan firmaya. Önermekten de uzak duracağım. Kıçı kırık gamepadın arkasından 1 aydır koşuyorum, araba oyunu oynayamıyorum arkadaş. Göndersinler ne halt olacaksa da olsun. İşlem görmüş görmemiş şu saatten sonra uğraşmaktan bezdim. Para iadesi de teklif ettiler, başka KK3 stokta yokmuş. Okeyledim.

Cinali'ye sponsor olacaklarına adam gibi hizmet versin kalitesiz adamlar.

Ürün geldi, tamir etmeye çalışmışlar ve o arızalı olarak bildirdiğim buton ötekiler gibi hissettirmiyor/yumuşak hissettiriyor. Bu sefer aradım oradaki arkadaş da sustu dinledi mahcup oldu hayret. Tekrar göndereceğim. Bu boktan ürünü 3. kez kargoya veriyorum :love::love::love: Mükemmel hizmet, sponsora para sıçmaya devam, kaliteyle değil de reklamla iş yapan firmalardan nefret ediyorum. Bakalım adam gibi değişim sağlayacaklar mı? Bekliyoruss.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdim ürünü, bugün aradılar düzeldiği için değişim sağlanmayacak diye. Ben "tamir edilmiş ürün kullanmak istemiyorum." dedim, o da "tamir etmedik zaten; Rapid trigger kendi özelliği." dedi. Geri zekalı falan sanıyor herhalde, ne kadar aşağılık iğrenç bir firma. O kadar bezdim ki, defalarca kez telefonla aramaktan uğraşmaktan, "tamam, gönderin" dedim. Bir daha yanaşmayacağım bu boktan firmaya. Önermekten de uzak duracağım. Kıçı kırık gamepadın arkasından 1 aydır koşuyorum, araba oyunu oynayamıyorum arkadaş. Göndersinler ne halt olacaksa da olsun. İşlem görmüş görmemiş şu saatten sonra uğraşmaktan bezdim. Para iadesi de teklif ettiler, başka KK3 stokta yokmuş. Okeyledim.

Cinali'ye sponsor olacaklarına adam gibi hizmet versin kalitesiz adamlar.

Ürün geldi, tamir etmeye çalışmışlar ve o arızalı olarak bildirdiğim buton ötekiler gibi hissettirmiyor/yumuşak hissettiriyor. Bu sefer aradım oradaki arkadaş da sustu dinledi mahcup oldu hayret. Tekrar göndereceğim. Bu boktan ürünü 3. kez kargoya veriyorum :love::love::love: mükemmel hizmet, sponsora para sıçmaya devam, kaliteyle değil de reklamla iş yapan firmalardan nefret ediyorum. Bakalım adam gibi değişim sağlayacaklar mı? Bekliyoruss.

Normalde PSU alacaktım ben de en ucuzu oradaymış ama bir daha o firmaya para kazandırmam ben :D.

46 gün oldu dostlar, bekliyorum değiştirecekler hâla.
I poorly remade the eyes open laugh cry emoji : r/memes

Yok, değişim sağlandı defalarca bozuk ürün gledi. Bayram dolayısıyla gecikmiş, bozuk ürün gonderdikleri için bir gram mahcubiyetleri yok.
2 ay sonunda ne heves kaldı ne istek üründen soğutuyorlar insanı. Özür anlaminda bir jest yapacak tip yok bunlarda.

2 ay sonunda ne heves kaldı ne istek üründen soğutuyorlar insanı. Özür anlaminda bir jest yapacak tip yok bunlarda.
Bıktırdı, 2 ay kendi gamepadimle oynarım diye oyun indirmiştim onları sildim. Tam dediğin gibi. Bir gram mahcubiyet yok, özür falan dilendiğini hatırlamıyorum. Utanmazlık başka bir şey değil. Bir daha çevre birimi alacaksam kesinlikle uzak duracağım, mesafeli yaklaşacağım bir firma.

Ha ürün geldi çalışıyor temiz gibi şuanda. Oynuyorum da yani 1 buçuk ay gamepadsiz kaldım. B*k gibi hizmet.