POWERCOLOR HELLHOUND RX7900 GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256BIT DX12 GAMING EKRAN KARTI
HELLHOUND7900GRE - POWERCOLOR HELLHOUND RX7900 GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256BIT DX12 GAMING EKRAN KARTI
Son düzenleyen: Moderatör:
Olmayan mı kaldı? Geçen GamingGen ile ilgili bir konu açıldı. Gerçekten sektör rezil bir hale geldi.Müşteri hizmetleri açısından sıkıntı çıkarıyorlarmış haberiniz olsun alırsanız. Geri dönüştür, iade açısından sıkıntılılar.
Müşteri hizmetleri açısından sıkıntı çıkarıyorlarmış haberiniz olsun alırsanız. Geri dönüştür, iade açısından sıkıntılılar.
Güzel fiyat fakat hala 4070s yerine tercih edilecek fiyatta değil. AMD bunu biliyor, tüketici bunu biliyor ama neden hala 20k altı değil anlamıyorum.
7000 serisi fiyatları düştü normalde ama TR'ye yansımadı sanırım.
Videoyu izlemiştim. Best Buy'dan fiyatları da takip ettim neredeyse %28-35 arası düşüşler oldu ama bizde yansımadı. Ya bölgesel olarak ilerliyorlar ya da bizim mafyalar fiyatları çekmiyor. Ama 7700XT'ler hafiften düşüyor gibi görünüyor.
Performans güzel ama 2K azı için kimse 4070S'den vazgeçmez, geçmelimi orasınıda AMD düşünsün![]()