2254

Üstün
Makaleler
7

Desktop Screenshot 2024.11.06 - 02.33.28.92.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleri açısından sıkıntı çıkarıyorlarmış haberiniz olsun alırsanız. Geri dönüştür, iade açısından sıkıntılılar.

7900GRE satıp da müşteri hizmetleri ve iadesi iyi olan kaç tane satıcı var? İncehesap, Sinerji, vatan, İtopya, gaming gen, Gençer Gaming ve aklına gelen her firma. Hepsi aynı şeyin laciverti. PcKolik'te bunlardan biri. İade açısından güvenilir firma bakıyorsan Amazon bana göre tek seçenek.

Sinerji ve İncehesap 7900GRE hellhound satıyor. Bu ikisinin PcKolik'ten farklı olduğuna inanan var mı cidden? Elimde satılık köprü var da uygun fiyata bırakabilirim. O yüzden soruyorum. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel fiyat fakat hala 4070s yerine tercih edilecek fiyatta değil. AMD bunu biliyor, tüketici bunu biliyor ama neden hala 20k altı değil anlamıyorum.

7000 serisi fiyatları düştü normalde ama TR'ye yansımadı sanırım. Daha doğrusu yurt dışında indirim yapılmış ama TR de indirim yapmamışlar. İleride olabilir belki. Şu an için 20k altına düşeceğini sanmıyorum. Belki kasım indirimleri varken 20-21k arasına düşer.

Son düzenleme:
7000 serisi fiyatları düştü normalde ama TR'ye yansımadı sanırım.

Videoyu izlemiştim. Best Buy'dan fiyatlarıda takip ettim neredeyse %28-35 arası düşüşler oldu ama bizde yansımadı. Ya bölgesel olarak ilerliyorlar ya da bizim mafyalar fiyatları çekmiyor. Ama 7700xt'ler hafiften düşüyor gibi görünüyor.

Videoyu izlemiştim. Best Buy'dan fiyatları da takip ettim neredeyse %28-35 arası düşüşler oldu ama bizde yansımadı. Ya bölgesel olarak ilerliyorlar ya da bizim mafyalar fiyatları çekmiyor. Ama 7700XT'ler hafiften düşüyor gibi görünüyor.

7700XT ve 7800XT pahalı. 7900GRE için 22K civarı iyi fiyat aslında. OC potansiyeli yüksek bir kart. Saf performansı 4070 Ti ile eşit. Bazı oyunlarda Ti süper ile benzer performans veriyor. OC yapıldığında 4070 Ti süper ayarında bir kart olacaktır.
IMG_2170.webp

Performans güzel ama 2K azı için kimse 4070s'den vazgeçmez, geçmeli mi orasınıda AMD düşünsün :thumbsup:

Son düzenleme:
Performans güzel ama 2K azı için kimse 4070S'den vazgeçmez, geçmelimi orasınıda AMD düşünsün :thumbsup:

Stock ayarlarda kullanacak arkadaşlar 5-10 FPS için AMD almamalı. Eğer OC yapacaksa aradaki fark artıyor. İki kartta OC yapabiliyor ama 7900GRE daha yetenekli bir kart. O yüzden AMD daha mantıklı.