PowerColor/Sapphire RX 7800 XT veya GALAX/ASUS RTX 4070?

Driver sorunlarının 6xxx ve 7xxx serisinde büyük birçoğunluğu fixlendi, keşke Galax'ı alsaydınız Gigabyte ile arasındaki 5.5klık farka kesinlikle değmezdi Galax'ında soğutması ve malzeme kalitesi başarılı çünkü.

Hocam hayırlı olsun, uzun süre kullanırsınız umarım da. NVIDIA'da yaşamayacağınızı sanıyorsanız o sorunları üzülürsünüz. Şu aralar aşırı derecede problem yaşıyorum driverları ile. Nasıl AMD'de WattMan muhabbeti varsa ki bu şey hata değil NVIDIA'da da var.

Tasarımı ve kalınlığı hoşuma gitmemişti hocam.

Teşekkürler hocam. Ne yalan söylemek gerekirse eski 3060 ımda da yaşıyordum driver sorunlarını. Ama NVIDIA'ya AMD'den fazla güveniyorum nedense hala. Fixleneceğini düşünüyorum yakında.

Hocam bana kalsa ben de NVIDIA alırdım fakat son kazıklarından sonra uzun süre elimi sürmem herhalde.

Galaxı kullanan arkadaşlar var mı aranızda? Malzeme kalitesi nasıl? Bir türlü ikna olamıyorum şu karta.
Efendim, yorumlarına ve internette bulunan çeşitli forumları gezdim ve kanaatimce en iyi 5. kart üreticisi. O sebeple Galax 4060 alacağım. Tabii İnce hesap tarafından dolandırılmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…