Kyoya

Yetkin
Yer
Türkiye
Son zamanlarda başımdan geçen ve 2 hafta vaktimi kaybettiğim bir olayı Twitter üzerinde anlatıp yaymak istiyorum ama karakter sınırı yetmiyor, + bunun belirli bir kitleye ulaşmasını istiyorum. Hangi Premium paketini almak daha mantıklı olur? Premium+ mı, Temel (Basic) mi yoksa, sadece Premium olan mı?
Olay Trendyol Dolap'ta geçti. Satıcının adını ve profil fotoğrafını göstersem bir sorun teşkil eder mi?

Screenshot_20241216-230158.webp

Son zamanlarda başımdan geçen ve 2 hafta vaktimi kaybettiğim bir olayı Twitter üzerinde anlatıp yaymak istiyorum ama karakter sınırı yetmiyor, + bunun belirli bir kitleye ulaşmasını istiyorum. Hangi Premium paketini almak daha mantıklı olur? Premium+ mı, Temel (Basic) mi yoksa, sadece Premium olan mı?
Olay Trendyol Dolap'ta geçti. Satıcının adını ve profil fotoğrafını göstersem bir sorun teşkil eder mi?

Eki Görüntüle 107872
Tek bir seferlik alınır.

Adını duyurmaya gerek yok. Gerçekten mağdur isen CİMER'e mail at, adamlar ertesi gün seni arıyor. Şikayet edebilirsen şikayet edersin. Öyle 15-20 takipçili insanların aldığı premiumlar çok fazla kişiye ulaşmıyor. Belki haber kanallarına yazabilirsin. (A Haber, Show falan değil) Parana yazık olur, yine de sen bilirsin.

Adını duyurmaya gerek yok. Gerçekten mağdur isen CİMER'e mail at, adamlar ertesi gün seni arıyor. Şikayet edebilirsen şikayet edersin. Öyle 15-20 takipçili insanların aldığı premiumlar çok fazla kişiye ulaşmıyor. Belki haber kanallarına yazabilirsin. (A Haber, Show falan değil) Parana yazık olur, yine de sen bilirsin.
132 takipçim var. Yani o kadar mağdur sayılmam, "alt tarafı" 60₺, iade edeceklerini söyledi müşteri hizmetleri zaten de içimde kalmasın diye yazsam mı diye düşünmüştüm.

Son zamanlarda başımdan geçen ve 2 hafta vaktimi kaybettiğim bir olayı Twitter üzerinde anlatıp yaymak istiyorum ama karakter sınırı yetmiyor, + bunun belirli bir kitleye ulaşmasını istiyorum. Hangi premium paketini almak daha mantıklı olur? premium+ mı, temel (Basic) mi yoksa, sadece premium olan mı?
Olay Trendyol dolap'ta geçti. Satıcının adını ve profil fotoğrafını göstersem bir sorun teşkil eder mi?

Eki Görüntüle 107872

Senin muhatabın Tüketici Hakem Heyeti, ne işin var Twitter'da? Her premium alanın tweet'i gündem olacak diye bir kaide yok.

Son düzenleme: