Hocam konu dışı olmaz diye umuyorum ama üniversiteleri genel olarak sevmiyorum. Üniversite insanların yapısını bozuyor bence. Yani kendi kişiliklerini koruyabilecek insanlar için bu pek geçerli değil ancak, kadınları bozuyor sosyal anlamda bence. Bunu da diyen bazı arkadaşlarım vardı. Eğitim açısından bakıldığında hiçbir sorun yok ama sosyal açıdan pek içime sinmiyor.

Şöyle düşün: Sevdiğin bir kız vardır ve üniversiteye gidecektir. Üniversitedeki erkeklerden etkilenip, sizle iletişimi kesebilir, sevgiliniz ise ayrılabilir. Genel olarak üniversiteden sonra insanlar hayatında sosyal anlamda reset yiyor. Arkadaşınız ise, sizi unutabilir çünkü daha sosyal bir ortam ve hayatları değişiyor. Özellikle asosyaller için tam bir trajedi.

Özellikle üniversiteye geçen bazı insanlar, sanal ortamdaki arkadaşlarını unutabiliyor. Ben yaşadım eskiden bunu.
İnterneti çok gereksiz derecede ciddiye alıyorsunuz bence.

Bunar dışında, üniversite gayet güzel bir yer, tavsiye de ederim.

İnterneti çok gereksiz derecede ciddiye alıyorsunuz bence.

Bunar dışında, üniversite gayet güzel bir yer, tavsiye de ederim.
Paran pulun varsa, iyi bir üniversitede okuyorsan, hatta bunun üstüne tipinde iyiyse yani kız çevren varsa güzel.
Bunların hiçbirisine sahip değilsen üniversite ortamı çekilecek çile değil.
Günümüz üniversiteleri hiçbir vasfı olmayan dandik apartmanlardan ve bir takım yapılardan ibaret.
Teknik bir takım şeylerin kitabını okuyan öğretmenlerin olduğu, seni içi boş sınavlara sokup dandik bir diploma almanı sağlayan akademisyenlerin olduğu bir yer.
Daha da kötüsü, üniversiteler günümüzde fuhuş ve ideoloji propagandalarının yuvasına dönmüş durumda.
Dolayısıyla, üniversite ortamı boş, tabi seni bilemeyeceğim.

@1589, ona yorumum olmadı çünkü YouTube Premium kullanmadığım için bilemiyorum. Sadece fiyatı yönünden yorum yaptım ve sağladığı ayrıcalıklara bakınca da güncel hâliyle fiyatı uygun.