7019

Çalışkan
Merhaba, ben bir mobil uygulama geliştirmek istiyorum. Şu an için Python ile başlamayı düşünüyorum. Başka hangi dilleri önerebilirsiniz?

HTML, CSS, JS
ondan sonra React Native
sonra NodeJS ve Express.
1718474681432.webp

Fullstack developers.
Merhaba, ben bir mobil uygulama geliştirmek istiyorum. Şu an için Python ile başlamayı düşünüyorum. Başka hangi dilleri önerebilirsiniz?
Abidik gubidik dil ogrenmenin anlami yok. Programlamayi ihtiyacina gore ogrenmen en duzgun ogrenme yoludur. @Yonga'nin dedigi gibi mobil gelistirici olmak istiyorsan simdilik pazarda ana ihtiyac React Native, Flutter gibi cross platform WORA cozumler ariyorlar.
Flutter icin Dart dili sart, React Native icin JS gerek.

Tam da bu yüzden bilumum programlama ortamlarında, kütüphanelerde, frameworklerde gelişiyoruz, pratik yapıyoruz ve iş geliştiriyoruz. Saydıklarım buzdağının görünen kısmı. 23 yaşına kadar profesyonel mesleğimde fazlasıyla geliştiğimi düşünüyorum. Lütfen beni başkalarıyla karıştırmayınız.

Tam da bu yüzden bilumum programlama ortamlarında, kütüphanelerde, Framework'lerde gelişiyoruz, pratik yapıyoruz ve iş geliştiriyoruz. Saydıklarım buzdağının görünen kısmı. 23 yaşına kadar profesyonel mesleğimde fazlasıyla geliştiğimi düşünüyorum. Lütfen beni başkalarıyla karıştırmayınız.

Yok zaten mesaji tiye almak icin soylemedim. Gunumuzdeki web teknolojileri nasıl benzer olmaya basladi, onun sakasini yapiyordum :coffee::)