Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
HTML, CSS, JS
ondan sonra React Native
sonra NodeJS ve Express.
Full Stack mobil uygulama geliştiricisisin tebrikler.
Python ile başlama.
ondan sonra React Native
sonra NodeJS ve Express.
Python ile başlama.
Python dışında C ailesini öğrenebilirsin. C, C# ve C++ yaygın olarak kullanılıyorlar.
- Makaleler
- 7
İlk diller için C dilleri gereksiz ağır ve endüstriyel diller. Bir de mobil uygulama geliştirmek istiyor bunu ele alırsak daha iyi olur.Python dışında C ailesini öğrenebilirsin. C, C# ve C++ yaygın olarak kullanılıyorlar.
HTML, CSS, JS
ondan sonra React Native
sonra NodeJS ve Express.
Python ile başlama.
Tamamdır deneyeceğim. O zaman Python'u daha sonra öğrenirim.
- Makaleler
- 7
React Native en iyi seçimin olur. Bir kere kod yazar, tüm platformlarda çalıştırırsın. Hem web hem mobilde uygulama geliştirmeyi öğrenmiş olursun.Tamamdır deneyeceğim. O zaman Python'u daha sonra öğrenirim.
React Native en iyi seçimin olur. Bir kere kod yazar, tüm platformlarda çalıştırırsın. Hem web hem mobilde uygulama geliştirmeyi öğrenmiş olursun.
Çok teşekkür ederim hocam. Denemeye çalışacağım.
- Makaleler
- 24
HTML, CSS, JS
ondan sonra React Native
sonra NodeJS ve Express.
Fullstack developers.
Abidik gubidik dil ogrenmenin anlami yok. Programlamayi ihtiyacina gore ogrenmen en duzgun ogrenme yoludur. @Yonga'nin dedigi gibi mobil gelistirici olmak istiyorsan simdilik pazarda ana ihtiyac React Native, Flutter gibi cross platform WORA cozumler ariyorlar.Merhaba, ben bir mobil uygulama geliştirmek istiyorum. Şu an için Python ile başlamayı düşünüyorum. Başka hangi dilleri önerebilirsiniz?
Flutter icin Dart dili sart, React Native icin JS gerek.
- Makaleler
- 7
Tam da bu yüzden bilumum programlama ortamlarında, kütüphanelerde, frameworklerde gelişiyoruz, pratik yapıyoruz ve iş geliştiriyoruz. Saydıklarım buzdağının görünen kısmı. 23 yaşına kadar profesyonel mesleğimde fazlasıyla geliştiğimi düşünüyorum. Lütfen beni başkalarıyla karıştırmayınız.
- Makaleler
- 24
Tam da bu yüzden bilumum programlama ortamlarında, kütüphanelerde, Framework'lerde gelişiyoruz, pratik yapıyoruz ve iş geliştiriyoruz. Saydıklarım buzdağının görünen kısmı. 23 yaşına kadar profesyonel mesleğimde fazlasıyla geliştiğimi düşünüyorum. Lütfen beni başkalarıyla karıştırmayınız.
Yok zaten mesaji tiye almak icin soylemedim. Gunumuzdeki web teknolojileri nasıl benzer olmaya basladi, onun sakasini yapiyordum
Yeni konular
-
-
i5-12400F, Thermalright Assassin Spirit 120 V2 Plus ile 73 derece normal mi?
- berkayaktas823
-
-
-
-
-
-
-