Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Buzcuk

Uzman
Yani niye direkt i5 yazarsın ki? Belki i5-3470 açmayacak. Sizce hangi i5'i istiyor bu oyun? Lütfen cevaplayın.

Oynanışın yalnızca işlemciden ibaret olmadığını mesajımda söyledim. Sonrasında üye, oyun amaçlı üretilmeyen mobil bir ekran kartıyla bu kombinasyona sahip olduğunu söyleyince takılmalar yaşayabileceğini kendisine söyledim.
Mesele o değil hocam, işlemciye yeterli demeniz. Sistem gereksinimi net bir şekilde demiş ki 12400F/T, 6P 12T kurulumlu işlemciler. Masaüstü olsa bile olacak olan 13100F 4P 8T, mobildekilerin en iyisi ise 2P 4E 8T kurulumlu, çok daha düşük güç ve saat limitlerine sahip 1315U. Oynanış ekran kartı cart curtun ötesinde öncelikli olarak dümdüz işlemci oyunun istemine göre yetersiz, yeterli denmesi hatalı.
Edit: Şimdi çekirdek sayısına göre işlemci bakılmaz diye atlayacaklar için, bir önceki mesajımda işlemcilerin testleri mevcut.

Son düzenleme:
Mesele o değil hocam, işlemciye yeterli demeniz. Sistem gereksinimi net bir şekilde demiş ki 12400F/T, 6P 12t kurulumlu işlemciler. Masaüstü olsa bile olacak olan 13100F 4P 8t, mobildekilerin en iyisi ise 2P 4e 8T kurulumlu, çok daha düşük güç ve saat limitlerine sahip 1315u. Oynanış ekran kartı cart curtun ötesinde öncelikli olarak dümdüz işlemci oyunun istemine göre yetersiz, yeterli denmesi hatalı.
Edit: Şimdi çekirdek sayısına göre işlemci bakılmaz diye atlayacaklar için, bir önceki mesajımda işlemcilerin testleri mevcut.

En kötü entegre grafik diye düşündüm ekran kartını bildiğim için sormadım neyse ki FPS dropu minimum a indirdik menüde 30 FPS vurulunca mı ne o mekanikte FPS düşmesi vardı düzeldi ama jumpscare yerken FPS düşmesi oluyor oda artık kalsın aza tav edemeyen çoğu bulamaz demişler.

Mesele o değil hocam, işlemciye yeterli demeniz. Sistem gereksinimi net bir şekilde demiş ki 12400F/T, 6P 12t kurulumlu işlemciler. Masaüstü olsa bile olacak olan 13100F 4P 8t, mobildekilerin en iyisi ise 2P 4e 8T kurulumlu, çok daha düşük güç ve saat limitlerine sahip 1315u. Oynanış ekran kartı cart curtun ötesinde öncelikli olarak dümdüz işlemci oyunun istemine göre yetersiz, yeterli denmesi hatalı.

Ya kral ben sadece işlemciden emin değildim anladın mı kısaca diğerlerini biliyordum işlemciden de emin olmak istedim kısaca.