Yer
Kaer Morhen
Kiloluyum ve diyetle spora başladım. Günlük kalorimi alıyorum ama maddi durumum o kadar da yüksek değil. O yüzden tavuk vs. gibi kaynakları tasarruflu tüketiyorum. Kalori açığı bırakıyorum ve böyle olunca da günlük protein ihtiyacımın altında kalıyorum. 150 gr. civarı protein almam gerekirken günlük 80-90 gr. civarında dolaşıyorum. Protein tozu bakmaya başladım ama bütçem çok yüksek değil. Hemen almayacağım 1 hafta içinde falan alacağım.

Şöyle bir şey buldum, sizce alınır mı? Fiyatı aynı kalırsa ve 400 gr. ne kadar süre gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi durumun kısıtlıysa protein tozu yerine tavuk alman daha mantıklı değil mi? Kasapta tavuk göğsünün kilosu 170/180 TL falan. Zaten Protein Ocean'ın ürünleri pek kaliteli değil. Açıkçası aynı paraya tavuk alsan çok daha faydasını görürsün.

Maddi durumun kısıtlıysa protein tozu yerine tavuk alman daha mantıklı değil mi? Kasapta tavuk göğsünün kilosu 170/180 TL falan. Zaten Protein Ocean'ın ürünleri pek kaliteli değil. Açıkçası aynı paraya tavuk alsan çok daha faydasını görürsün.
Hocam kasapta ucuz mu öyle? Marketlerde 230 lira kilosu.

Protein tozu şu an için tavsiye edilmez, spor salonuna gidiyorsanız zaten özellikle hocalar sizi bu konuda uyarır. Arkadaşların dediği gibi Toz yerine daha doğal beslenmeye çalışın. Tavuk ürünleri tüketebilirsiniz. Özellikle kilonuz çok fazlaysa hiç tavsiye edilmez. Yoğurt gibi faydalı şeyler tüketmeye çalışın faydasını tozdan daha iyi görürsünüz.

Protein tozu şu an için tavsiye edilmez, spor salonuna gidiyorsanız zaten özellikle hocalar sizi bu konuda uyarır. Arkadaşların dediği gibi Toz yerine daha doğal beslenmeye çalışın. Tavuk ürünleri tüketebilirsiniz. Özellikle kilonuz çok fazlaysa hiç tavsiye edilmez. Yoğurt gibi faydalı şeyler tüketmeye çalışın faydasını tozdan daha iyi görürsünüz.
Hepinize teşekkürler hocam. Protein tozuna ayıracağım parayı tavuk göğsü ve balığa ayıracağım. İyi akşamlar hepinize.

Ben buna katılmıyorum. Bir protein tozu paketinin içinde aşağı yukarı 70-80 ölçek bulunuyor. 70-80 öğün tavuk ye bakalım kaç paraya geliyor?
Et ve türevinden aldığın protein çok daha değerli. 100 GR Tavuk göğsü yaklaşık bizim burada 16/17TL'ye geliyor 24-25 gr protein yapıyor o da neredeyse 1 ölçek (30-32gr) protein tozu yapıyor. Kaliteli bir protein tozunun ölçeği daha pahalıya geliyor.
Kendi kullandığım protein tozunun ölçeği 51TL'ye geliyor öyle kalitesiz bir marka da değil Scitec kullanıyorum.
Bigjoy falan düşünsen yine ölçeği 40 TL'ye geliyor protein tozu hiçte ucuz bir şey değil.