Detaylar
Kim cevapladı?1080p ve 2K için gerek yok, 4K için beklenilebilir.
Ayrıca fiyatının ne olacağını da bilmiyoruz, şu şartlarda çok absürt fiyatlar görürsek şaşırmam. Bunu da göz önüne alarak karar verin.
İthalatçı garantilileri bilmem ama distribütör garantililer 40bin TL'den başlayacaktır diye düşünüyorum ama Pro modeli çıkana kadar euro ne olur bilemeyiz.
İthalatçı garantililer de 10bin lira civarı daha ucuza gelir diye düşünüyorum.
Ayrıca fiyatının ne olacağını da bilmiyoruz, şu şartlarda çok absürt fiyatlar görürsek şaşırmam. Bunu da göz önüne alarak karar verin.
İthalatçı garantilileri bilmem ama distribütör garantililer 40bin TL'den başlayacaktır diye düşünüyorum ama Pro modeli çıkana kadar euro ne olur bilemeyiz.
Son düzenleme:
Silco
Yetkin
1080p ve 2K için gerek yok, 4K için beklenilebilir.
Şu an standart Slimler ithalatçı garantili 19 bine bulunuyor, kararsızım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fat kasa kullanıyorum, televizyonum büyük olduğu için bazı oyunların görüntü kalitesi performans modunda rahatsız ediyor açıkçası (örneğin FF7 Rebith) o yüzden ben Pro çıkınca muhtemelen alacağım.Şu an standart Slimler ithalatçı garantili 19 bine bulunuyor, kararsızım.
Siz de çoğunlukla 4K TV'de oynayacaksanız Pro modeli bekleyin. Monitörde falan oynayacaksanız standart model almanız da mantıklı olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Silco
Yetkin
Fat kasa kullanıyorum televizyonum büyük olduğu için 1080p oynamak rahatsız ediyor açıkçası, o yüzden ben Pro çıkınca muhtemelen alacağım.
Siz de çoğunlukla 4K TV'de oynayacaksanız Pro modeli bekleyin. Monitörde falan oynayacaksanız standart model almanız da mantıklı olacaktır bence.
65 inch Samsung Curved TV var 1080p zamanının en üst modeliydi bozulmadığı sürece değiştirmem.
@Silco GTA6 gibi çıkacak bazı büyük oyunları 30 fps oynamak sizin için bir sorun değilse, oyunları 2K ve 1080p çözünürlüğünde oynuyorsanız, eski nesilde oynamadığınız exclusive'leri oynamak için alacaksanız standart model alınabilir.
Yeni çıkacak oyunları en iyi şekilde deneyimlemek istiyorsanız 4K çözünürlüğünde ve 60 fps oyun oynamak istiyorsanız Pro modeli bekleyin.
Yeni çıkacak oyunları en iyi şekilde deneyimlemek istiyorsanız 4K çözünürlüğünde ve 60 fps oyun oynamak istiyorsanız Pro modeli bekleyin.
Silco
Yetkin
@Silco GTA6 gibi çıkacak bazı büyük oyunları 30 FPS oynamak sizin için bir sorun değilse, oyunları 2K ve 1080p çözünürlüğünde oynuyorsanız, eski nesilde oynamadığınız Exclusive'leri oynamak için alacaksanız standart model alınabilir.
Yeni çıkacak oyunları en iyi şekilde deneyimlemek istiyorsanız 4K çözünürlüğünde ve 60 FPS oyun oynamak istiyorsanız Pro modeli bekleyin.
PS5 GTA6'da 30 FPS mi verecek.
Kesin diyemem ama 2K 30 FPS olacağı iddia ediliyor, düşük bir ihtimalle 1080p performans modunda 45 veya 60 olabilir. Ben de 30 FPS olacağını düşünüyorum Dragon's Dogma 2 bile 30-35 FPS şu an.
Son düzenleme:
Silco
Yetkin
Kesin diyemem ama 2K 30 FPS olacağı iddia ediliyor ama 1080p performans modu da olabilir. Ben de 30 FPS olacağını düşünüyorum Dragon's dogma 2 bile 30 FPS şu an yanlış hatırlamıyorsam Alan Wake 2'de öyle.
1080p 30 FPS oyun oynıcağımı sanmıyorum PS5 60 FPS garantisi yok muydu?
1080p 30 FPS oyun oynıcağımı sanmıyorum PS5 60 FPS garantisi yok muydu?
60 FPS veriyor GTA 5 de kendim test ettim.