PS5'ten Discord'a girmek için yapılan OpenWRT Zapret yöntemi çalışmıyor

grugesa

Uzman
@Recep Baltaş'ın rehberinden OpenWRT ve Zapret kurulumlarını tam söylendiği gibi yaptım fakat çalıştıramadım.

Detaylar;
Fiziki kurulumda; Ana modemimden LAN > OpenWRT kurduğum modeme WAN olacak şekilde bağlantıyı kurdum.

Modemde OpenWRT kurulumunu yaptım fakat videodan tek farklı noktam PPPoE kimliğini bilmediğim için (Kablonet kullanıcısıyım.) DHCP Client'i seçerek akışa devam ettim. İnternette sorun olmadığı için sorun olacağını düşünmedim o kısımdan.

Zapreti kurdum, tüm gösterilenleri eksiksiz ve doğru olarak kurdum ama fayda etmedi. Zaten bunu yapma sebebim; PS5'ten Discord'a girebilmek sadece. Yardımcı olursanız çok sevinirim sırf bu olay yüzünden videodakiyle aynı olsun diye Mercusys MR70X aldım kurulumu kolay yapayım diye ama sorunum çözülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam ben hala Recep beyin anlattığı şekilde kullanabiliyorum ama eğer ki o şekilde sizde çalışmıyorsa.

" "

Bu linkteki yolu deneyebilirsiniz düzgün yapılırsa kesin çalışıyor sabah bir arkadaşımda denedik.

NFQWS options'a ne yazdınız? Bir de DNS over Https kurdunuz mu?

Kendi videomu görmeyi beklemiyordum , çalışmasına sevindim

Son düzenleme:

Bu yolu denedim ben sadece Discord'a girip FIFA oynamak istiyorum ve sorunum çözülmedi FIFA tarafında maç bulmuyor ama Discord'a gerçekten giriyor.

NFQWS Options'a ne yazdınız? Bir de DNS over HTTPS kurdunuz mu?

Kendi videomu görmeyi beklemiyordum, çalışmasına sevindim

Ben sizin videonuzun altına da yorum yapmıştım Discord'a giriyor fakat FIFA'da maç bulmuyordu onun ağına bağlanamıyordu. Şimdi OpenWrt ve zaprette kurdum ama sorunlu olmuş oldu. DNS Over HTTPS kurulu değildi şimdi onu da kurdum fayda etmedi. Recep Baltaş'ın videosunda bahsedilen HTTPS DNS Proxy kuruluydu.

Son düzenleme:
Şimdi OpenWrt ve zaprette kurdum ama sorunlu olmuş oldu. DNS Over HTTPS kurulu değildi şimdi onu da kurdum fayda etmedi. Recep Baltaş'ın videosunda bahsedilen HTTPS DNS Proxy kuruluydu.
Editleyip her şeyi sil ve şunu yapıştır.

--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=4

Editleyip her şeyi sil ve şunu yapıştır.

--DPI-desync = fake --DPI-desync-ttl = 4

Çözüm olmadı yine zapret bende bir işe yaramıyor gibi Discord'a bırakın PS'den PC'den de giremiyorum kurulumda da hata yapmadım her gözükeni yaptım ama çözemiyorum yardım edin lütfen.

Peki önce şunu öğrenelim. DNS sunucularında ne görüyorsun?

Fiziksel kurulumum hatalı olabilir mi acaba? Ana modemimin lan'ından OpenWRT'li modemin WAN'ına gidiyor? Ekstra hiçbir ayar yapmadım

Tamam HTTPS DNS Proxy çalışıyor. Kurulumun da doğru.
Zapret'i OpenWrt'de durdur. Sonra servis sağlayıcın için blockcheck yapıp gerekli stratejiyi bulalım. Bulduğu stratejiyi OpenWrt'ye girelim.

ipv4 roblox.com curl_test_https_tls12 : winws --wf-l3=ipv4 --wf-tcp=443 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=4

şunu verdi Bunu NFQWS Ayarına girip zapreti mi açacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…