Benim verdiğimin aynısı çıkmış. --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=4 kısmını yazacaksın.
Ama daha önce yazdın olmamıştı. Zapret servisi aktif mi ondan emin miyiz?

1758623733781.webp

Fiziki bağlantıdan olabileceğini düşünüyorum acaba şuan gelen ipler hâla ana router üstünden mi geliyor?

OpenWRT yüklü router üzerinden internete çıkıyorsun, DNS'inin HTTPS DNS Proxy üzerinden çalışmasından anlayabilirsin. Ama Zapret neden çalışmadı bilemiyorum o iş beni aştı. Ben de tıpkı böyle kullanıyorum.

@alimali Hocam goodbyedpi veya byedpi kullanmadan warp zero trust kullanıyorum pcden erişim engelini aştım. Warp zero trust'ı ps'e bağlamanın bir yolu var mı? PC'den ps'e ethernet geçiriyorum. Pc'ye de internet modemden ethernet ile geliyor yani çift ethernet ile bağlantı kuruyorum. ağ bağlantılarında Warp zero trust ı açınca CloudflareWarp'ı paylaşım olarak PS'a giden etherneti seçerek kurulumu tamamladım ama internete bağlanmadı ps tarafında.

@alimali Hocam goodbyedpi veya byedpi kullanmadan warp zero trust kullanıyorum pcden erişim engelini aştım. Warp zero trust'ı ps'e bağlamanın bir yolu var mı? PC'den ps'e ethernet geçiriyorum. Pc'ye de internet modemden ethernet ile geliyor yani çift ethernet ile bağlantı kuruyorum. ağ bağlantılarında Warp zero trust ı açınca CloudflareWarp'ı paylaşım olarak PS'a giden etherneti seçerek kurulumu tamamladım ama internete bağlanmadı ps tarafında.
Kablo yöntemi kullanmadan go-pcap2socks kullanarak yapmayı denedin mi?

Ciadpi ve GO-pcap2socks çalışacak. Ciadpi direkt exeden parametresiz çalıştırırsan trafik üzerinde manipülasyon yapmaz, sadece socks proxy oluşturur.

Sorun garip bir şekilde çözüldü Zapret'in 5 gün önce yeni güncellemesi gelmiş onu yükledim ve paket kurulumunu tekrar yaptım yükleme işlemi sırasında error vermesine rağmen eşzamanlı olarak Discord, Roblox gibi platformlara erişim açıldı. Sorun kendiliğinden düzeldi diyebiliriz.