3996

Başarılı
Şu anki yaşımdan daha küçükken gitmiştim babam götürmüştü akademik başarısızlık olduğu için bende doktor ilaç vermişti 2 sene falan kullandım hiçbir işe yaramadı doktor ilaç verirken akademik notların mükemmel olacak demişti bu psikiyatri denen bölüm cidden bilimsel mi?

Türkiyenin en tanınmış hastanelerinden biri aslında gititğim yer.
Ne olursa olsun. Bu gerçek bir doktor bakış açısı değildir.

Ayrıca akademik başarısızlık için ilaç verilmez. Dikkat bozukluğu vardır mesela ve ders çalışmanı, odaklanmanı ve en başta hayatını ciddi anlamda etkiliyordur, onu düzeltmek için ilaç verilir en fazla. Bir ilaç verip de notların mükemmel olacak diyen bir doktor olamaz.

Küçük yaşından dolayı olayları olmadığı gibi de hatırlıyor olabilirsin bu arada.

Yaşın küçükken gittiğin için doktor düzenli kullandırtmak amaçlı böyle demiştir. Görünen o ki ise yaramış 2 yıl kullanmışsın.

Evette tek akademik değil mesela sürekli tartılma takıntım vardı psikiyatri sayesinde düzeldi ama bu sefer de daha kötü sorunlarım oldu yani bir sorun düzeldi başka sorunlarda oldu akademik olarak hala berbatım zaten hiç ilerleme yok.

Psikiyatri tedavisi gören birisi olarak söylüyorum, psikiyatri ilaçları cidden işe yarıyor. Eskiden olan halimle şimdiki olan halimle çok fark var. Böyle bir bölümün boşuna olduğunu düşünüyorsanız ve hatta bu soruyu soruyorsanız yanılıyorsunuz. İşe yaramadı diyorsanız yanlış tedavi uygulamış olabilirler size. Bir sürü tedavi türleri denedim ve şu andaki tedavi şu anlık en iyisi.

Psikiyatri tedavisi gören birisi olarak söylüyorum, psikiyatri ilaçları cidden işe yarıyor. Eskiden olan halimle şimdiki olan halimle çok fark var. Böyle bir bölümün boşuna olduğunu düşünüyorsanız ve hatta bu soruyu soruyorsanız yanılıyorsunuz. İşe yaramadı diyorsanız yanlış tedavi uygulamış olabilirler size. Bir sürü tedavi türleri denedim ve şu andaki tedavi şu anlık en iyisi.

Ben memnun kalmadım şahsen psikiyatriden cinci hocaya gitsem daha iyiydi.