Astro.PR 1
Çalışkan
Merhaba, yarın psikiyatristime gideceğim. Yaklaşık 3 yıldır DEHB tanısı nedeniyle psikiyatrist kontrolüne gidiyorum. Ancak 3 yıldır psikiyatristime gitmeme rağmen güvenemediğim için bugüne kadar kendimle ilgili birçok şeyi anlatmadım. Uzun süredir hiperseksüalite ve kişilik bozukluğu gibi problemler yaşadığımı düşünüyorum. Artık bunları kendi başıma çözmeye çalışmak yerine, en doğrusu olarak bir doktordan yardım almam gerektiğini anladım. Fakat anlatmak istediklerimin arasında şiddet, istismar ve intihar gibi hassas konular da var. Bu konuları anlatmadığım zaman tedavimin eksik kalmasından ve doktorun beni tam olarak anlayamamasından korkuyorum. İnternetten araştırdığımda, hastanın izni olmadan bu tür konuların başkalarına anlatılmayacağını öğrendim. Ancak yine de internette yazanlara tam olarak güvenemedim. Özellikle aileme söylemesinden veya Çocuk Şube, polis gibi kurumların devreye girmesinden ve yasal olarak problem yaşamaktan çekiniyorum. Kısacası, psikiyatristime her şeyi açık ve dürüst bir şekilde anlatmam doğru olur mu? Teşekkür ederim.