Gerçekten baya pahalı olmuş. Uzun zamandır bakmıyorum bende. Siz en iyisi PSP'ye özel oyunları yükleyin sonra oynayıp oynayıp silersiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Gerçekten bayağı pahalı olmuş. Uzun zamandır bakmıyorum bende. Siz en iyisi PSP'ye özel oyunları yükleyin sonra oynayıp oynayıp silersiniz.
Aynen hocam belki de satmam
Gerçekten bayağı pahalı olmuş. Uzun zamandır bakmıyorum bende. Siz en iyisi PSP'ye özel oyunları yükleyin sonra oynayıp oynayıp silersiniz.
Hocam bir de yeni hafıza kartı alırsam ne yapmam gerek o aparatın ismini de söyler misiniz?
Son düzenleme:
Hocam o aparat hepsiburada'da var. Ben oradan almıştım. Küçük bir şey zaten. Micro SD kartı Memory Stick'e çeviriyor.Hocam bir de yeni hafıza kartı alırsam ne yapmam gerek o aparatın ismini de söyler misiniz?
Yeni hafıza kartı alınca eski hafıza kartındaki verileri yemi karta aktaracaksın. Çünkü bazı CFW dosyaları onun içinde.
onu nasıl yapıcamHocam o aparat hepsiburada'da var. Ben oradan almıştım. Küçük bir şey zaten. Micro SD kartı Memory Stick'e çeviriyor.
Yeni hafıza kartı alınca eski hafıza kartındaki verileri yemi karta aktaracaksın. Çünkü bazı CFW dosyaları onun içinde.
Kart okuyucu var mı sende?
yok hocam
Kart okuyucu sipariş vermen lazım. Üstünde memory stick ve micro sd yeri olsa yeter.