PSP alınır mı?

Bir ilan buldum sadece ekranın bir kısmında çok belli olmayan bir çatlak var mış, onun dışında güzel duruyor. alınır mı sizce? Eğer olmazsa bu bütçe civarlarında İstanbul içi ilan gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
İlan
@Simon hocam siz bilgiliydiniz bu konu da yardımcı olur musunuz?

Çatlak öndeki plastikte ise değişimi aşırı basit. Fiyat şu anki piyasasına göre iyi bir fiyat. He dersen PSP o kadar edecek bir cihaz mı tabii ki değil. Yanında gelen 4 GB stick çok bir işine yaramaz Pro Duo kartlarda SD kart fiyatlarından çok ucuza gelmeyeceği için bence pazarlık denemeyi unutma.

Hayır ya telefonda zaten hepsi daha iyi çalışıyor. Koleksiyon olmayacaksa gerek yok.

Hayır ya telefonda zaten hepsi daha iyi çalışıyor. Koleksiyon olmayacaksa gerek yok.

Hem nostalji hem de küçükken heves ettiğim için böyle bir arayıştayım yoksa bu paraları vermeye gerek yok yani.

İlan sahibiyle konuşurum eğer dediğiniz gibiyse çok sıkıntı değil bir de Pro Duo kart muhabbeti nedir ben dikkat etmedim ona.

ilan sahibiyle konuşurum eğer dediğiniz gibiyse çok sıkıntı değil bir de Pro Duo kart muhabbeti nedir ben dikkat etmedim ona.

Yanında verdiği kart, SD kart takılabilenler değil orijinalde olan sabit mantık yani 4 GB değişmiyor ve crack için aşırı yetersiz.

Şu an Pro Duo'lar ortalama 250-300 arası bir şey ki ona takacak SD kartta lazım.

SD kart var elimde 64 GB sorun değil de Amazon'da falan dönüştürücü var sıkıntı olur mu öyle kullansak?

Hocam nostalji için alınır onun dışında alınmaz aynı oyunları telefona emulator ile daha yüksek performansta oynayabiliyorsunuz.

Bence PSP'nin piyasasi asiri sisik su kac zamandir. Duzgun bir handheld almani oneririm. Cipli Switch, Steam Deck, ASUS ROG Ally gibi. Bunlar butcenin bayagi bir ustunde farkindayim ama en azindan PSP'ye gore fiyatlarini daha cok hak ediyorlar. Cipli bir Switch Lite alip hem PSP oyunlarini hem de Nintendo oyunlarini oynayabilirsin. Piyasa olarak su an biraz zamnlanmis gibi. 9-10 bin arasinda. Butce su an icin yeterli degil dersen, butceni yukseltmeni tavsiye ederim. Dusuk butceyle milletin hurdasini toplamaya gerek yok.

O zaman vazgeçtim, zaten Switch alma gibi bir düşüncem vardı ileride zamanı gelince onu alırım. Ama koleksiyonluk alma fikri var aklımda ne yalan söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…