Rehberleri bulamadım hocam ama linki varsa atar mısınız?
İşinize yarayacaklar:

Lazım olabilir:

İşinize yarayacaklar:

Lazım olabilir:

Hocam eğer zahmet olmaycaksa bu ilanlara da bakma olasılığınız var mıdır?

PSP 1000'e 1.500TL ustu vermeyin. Eger TA-079 (ilk, 2004 uretim olan) anakart ise 3K'ya kadar cikar ama gunluk kullanim olarak artisi yok. Ekran parlakligi dusuk, hoparlorler sesli degil, batarya suresi kisa, RAM 32MB (bircok homebrew calismiyor genelde).
Ses yoktur demis, hoparloru kast ediyorsa alinmaz. Eger "ses yoktur"dan kasit baska sey ise alinabilir, fiyati uygun. UMD Door cakma diyor ama, plastik kalitesi sikintili olabilir.

PSP 1000'e 1.500TL ustu vermeyin. Eger TA-079 (ilk, 2004 uretim olan) anakart ise 3K'ya kadar cikar ama gunluk kullanim olarak artisi yok. Ekran parlakligi dusuk, hoparlorler sesli degil, batarya suresi kisa, RAM 32MB (bircok homebrew calismiyor genelde).

Ses yoktur demis, hoparloru kast ediyorsa alinmaz. Eger "ses yoktur"dan kasit baska şey ise alinabilir, fiyati uygun. UMD door cakma diyor ama, plastik kalitesi sikintili olabilir.

İlk üretim olmadığını nasıl anlayacağız veya satıcıya nasıl baktıracağız.

İlk üretim olmadığını nasıl anlayacağız veya satıcıya nasıl baktıracağız.
Sadece 2004 veya 2005'in basinda uretilenler oyle. Direkt batarya taktiginiz yerdeki sticker'da yaziyor. Baska bir anlama yolu da uretim yeri. Made in Japan ise TA-79 ya da TA-080'dir.

Elimde var efsane cihazdır, Jailbreak hatta benim Jailbreak'e göre artık daha gelişmiş bir sürü oyun açabilen türleri var.

Son düzenleyen: Moderatör: