Peki alırken nelere dikkat edeceğiz ve maksimum ne kadar verilir bir PSP'ye.

Alt takım dediğimiz ses tuşları olan bölümü iyice deneyin matrix hatası sinir bozabilir.

Evet zaten dediğim gibi üstteki içime sindi ama 1004e 2500 vermeli miyim üründe temiz aslında.

Çok bir önemi yok zaten PSP artık günümüz standartına uymayan bir cihaz alttaki o cihazın genel anlamda en büyük eksileri mono hoparlör ve plastiğinin dandik olması ama bence görünüm olarak da gayet yeni nesil duruyor. He bir de Wi-Fi gibi özellikler yok ama kullanacağınızı sanmıyorum belki BT olmaması üzebilir. Ekranın çizik olmasına takılma bu arada ön taraftaki plastik koruyucu değiştirilebiliyor. Ayrıca 1000 serisi genel anlamda o parayı hak etmiyor ama satılıyor. Street modelinde ekran iyileştirmesi olmalı bu arada inanılmaz bir fark yoktu sanırım ama mevcuttu ayrıca UMD alanı daha rahat çıktığından batarya modu yapması daha kolay.

Bu arada aslında değerlendirmesi olan adamdan da almak risk benim de epey değerlendirmem vardır ama elime geçen çoğu cihaz tamir görmüştür. Bireysel kullanıcı ilanları daha iyi bu konuda. Levent u diye bir eleman var çok bulaşmayın ona da. Çer çöplerden bile PSP toplamaya çalıştığına şahit oldum

Daha ucuza hurdasini satiyorlar. 2.500 TL'den asagi bataryali PSP yok. Olanlarda bataryasiz oluyor. Bataryasi tek basina zaten kac para.

O da güzel risk ben birkaç gün önce 300 TL'ye PSP 3000 ve GO denk getirdim hatta yanında 2 nds Lite'da vardı şansıma PSP3000 çalışmıştı tek ama güç almıyordu. Type-C mod yapıp kuzenime hediye ettim. Bataryası bitik alınsa olan bms ile bayağı uyguna güçlü batarya yapılıyor.

Screenshot_2026-02-28-11-15-02-185_com.whatsapp.webp

Son düzenleme:
Nereden denk getirdin? Hayirli olsun.

Wii u bms'si sattığım bir arkadaş PS2 PS3 standlarını falan da istedi ederi 300 TL mi neydi karşılığında bu bozuk konsolları verebileceğini söyledi bende atladım direk. Meğer 3000 çalışıyormuş hatta kart yuvasından orijinal mark 2 çıktı. Diğerleri aşırı kötü durumdaydı diye parçalara ayırarak parça niyetine satıyorum hala.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-nintendo-switch-ve-oyunlari-1302533134/detay PSP bakarken gördüm bu neden bu kadar ucuz sadece ürünün kendisi alınsa sonra kırılması mantıklı mı yoksa bu oyunlarla 5K mı daha mantıklı.

Bu arada çipli v2'yi bir arkadaş Dock'u olmadan 6200'e satıyordu 500 TL'lik kabloyla bile dock yapılabiliyor aklında bulunsun bence.

Son düzenleme:
Switch Lite pahalı gibi geldi sahibinden de baktım. O kadar para veremeyebilirim. Hocam bir de PSP'yi kendimiz kırabiliyor muyuz?
Kütüphanesi çok eski. Sağ joystick yok. Bazı genreleri seviyorsanız oynamanız zor oluyor. Para önemliyse almamanız gereken bir konsol. En giriş telefonlar bile emüle edebiliyor artık neredeyse.

Kırılabiliyor ayrıca.

Kütüphanesi çok eski. Sağ joystick yok. Bazı genreleri seviyorsanız oynamanız zor oluyor. Para önemliyse almamanız gereken bir konsol. En giriş telefonlar bile emüle edebiliyor artık neredeyse.

Kırılabiliyor ayrıca.

Katılıyorum özellikle oyun için özel bir konsol takıntısı veya koleksiyon amacı yoksa telefon + teleskopik gamepad (Razer Kishi benzeri) kullanmak çok daha mantıklı ki günümüzde çoğu telefonun OLED (OLED olmasa bile şu an herhangi bir LCD panel PSP panelinden daha üstündür) ve 4-5X çözünürlük kaldıracak kapasitede olduğunu düşünürsek elinizde ki telefonu kullanmak grafik ve görüntü olarak çok daha avantajlı konumda.