PSP oyunları çok zevkli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10732
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 470
  • Etiketler Etiketler
    psp
Bende PSP yok. Oyunlarını bilgisayardan PPSSPP ile yüksek çözünürlük ve yüksek kare hızlarında oynuyorum. Çok süper bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende PSP yok. Oyunlarını bilgisayardan PPSSPP ile yüksek çözünürlük ve yüksek kare hızlarında oynuyorum. Çok süper bir şey.
Emülasyon cihazın verdiği zevki vermiyor bence. Hani nasıl anlatayım konsolda ilginç bir zevk ve eğlence veriyor. P3F'yi vereyim örnek olarak, PS2'de oynarken daha fazla eğleniyorum. PSP oyunları da bir ayrı zevkli oluyor konsolda, o dandik analog stick'den dolayı olsa gerek.

Olabilir, hiç denemedim. Ondan bir şey diyemem.

PSP/ Vita oyunları falan benim prodüksiyon standartlarımı karşılayamadığı için onlardan uzak duruyorum ama eğlenceli olabilme potansiyelleri vardır mutlaka. Sanırım şu ana kadar sadece telefonda emülatörle Persona 3 Portable oynamıştım, o da yokluktan, başka da PSP ile haşır neşirliğim yok.

P3P en kötü portlardan birisi olabilir. P3F yirmiye katlar. Ek olarak Persona 3 aslında PS2 oyunu hocam.

P3P en kötü portlardan birisi olabilir. P3F yirmiye katlar. Ek olarak Persona 3 aslında PS2 oyunu hocam.
Persona 3 FES'i de, orijinal P3'ü de bitirdim; Portable'ın da PC'deki remastered haline az buz baktım. Merak etmeyin bu konuda bilgisiz değilim.
Öyle 20'ye katlama falan olduğunu düşünmüyorum, hatta bazen Portable'ın sunduğu kullanıcı dostu iyileştirmeler sayesinde PS2 versiyonlarındaki kütük meseleler cilalanmış. 5 üzerinden puanlayacak olsam FES'e 4, Portable'a 3 veririm.

Portable'ı ben hiç sevemedim yahu. Hiç beğenmiyorum. Geçen başlayayım dedim Telos falan yaparım diye, yarıda bıraktım. Reload'u ben de azcık oynadım. The Answers'ı Reload'dan oynuyorum ama.

PSP'ye devam olarak çıkan ve Sony'nin ne saçma bir firma olduğunun kanıtı olan alet. Şu an elimde duruyor çünkü yanlışlıkla SD kartı formatladım, PKG atıyorum alete.

Alet elimde az önce hesap ettim 10 yıldan fazladır var muhtemelen ve hala ilk gün kullandığım gibi. Çok bir kötülüğünü görmedim ben, sadece piyasanının (şu an) kötü olduğunu biliyorum. Benim aldığım dönem 400 lira cidden ucuzdu bunun için. Diskleri duruyor ama bir süreden sonra kırıp oyun attım maalesef içine çünkü piyasada oyun kalmadı ve zaten çok fazla oyunu da yoktu. 10 üzerinden 8 veriyorum çünkü bazen liberty City'de kasıyor. GTA oynatışını sevemedim.

Benim alete notum 7/10 çünkü alette oyun yok. Senran Kagura, Persona 4, GoW, Uncharted ve LittleBigPlanet var sadece. Emülasyon işinde de bazen zortluyor çünkü 4x2GHz yani tek çekirdek 444MHz oluyor.

Benim alete notum 7/10 çünkü alette oyun yok. Senran Kagura, Persona 4, GoW, Uncharted ve LittleBigPlanet var sadece. Emülasyon işinde de bazen zortluyor çünkü 4x2GHz yani tek çekirdek 444MHz oluyor.

Bu sizde olan oyunlar mı yoksa genel piyasa oyunları mı? Daha fazla oyun olduğundan eminim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…