Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
pip install discord.py komutunu kullanarak modülü indirip kuruyorum. Ardından, izlediğim her tutorial videosundaki gibi import discord komutunu kullandığımda "Discord"'u algılamıyor. Şu şekilde gözüküyor;

1713644180493.webp

Bu sorunu nasıl çözerim?

Anaconda kullanıyorsanız base environmenta install edip başka environment kullanıyor olabilirsiniz. Eğer Anaconda kullanıyorsanız komut satırında aşağıdaki komutla environmentları kontrol edin.

Bash:
conda env list

Eğer base environment dışında environment varsa yüklü kütüphaneleri kontrol etmek için aşağıdaki komutları deneyin.

Bash:
conda activate environtmentName
conda list

Çözüm
PyCharm içindeki terminale "pip list" yazıp terminalin ekran görüntüsünü atar mısınız?

Arkadaşlar ben sanırım bir şeyleri bozdum, yeşil forumda da aynı konuyu açmıştım, şu;
1713645707030.webp

yanıt geldikten sonra sanırım ben de bunu yanlış anlayıp dosya konumundan oluşturduğum projelerin dosyalarını sildim, şu an her şey error veriyor. Pip bile böyle
1713645817664.webp

bir hata veriyor. Ne yapmalıyım sizce?
Discord şeklinde python packages kısmından indirince sorun çözüldü, teşekkürler yardımlarınız için.
1713646030749.webp

Artı -1 Eksi