Ywgizefe

Becerikli
Merhaba,

Bu zamana kadar hiç Torrent kullanmadım. Açıkçası ne olduğunu da tam bilmiyorum. Bu zamana kadar duyduğum şeyler oradan genellikle korsan şeyler indirildiğidir (film, dizi, oyun vs.). Bunca zaman Steam'de bolca para harcadım ama dolara geçtikten sonra doğru düzgün bir oyun alamaz oldum. Genel olarak oyun yükleyeceğim.
Bilgisayarımda hiçbir bilgi yok, yani bilgisayrımı bozmaz ise format ile düzelecek seviyede mi virüs gelir veya virüs hiç bulaşmaz mı?

Sizce kullanılır mı? İyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
En güvenilir istemci olabilir. Önemli olan dosyanın içeriği. Sonuçta peer to peer bir sistem. Herhangi bir güvenlik yok. Güvenliğin kendisi sizsiniz.

Hocam peki ben buradan satışta olan olmayan fark etmeksizin oyun indirebiliyor muyum bir de seed diye bir terim gördüm onu da açıklarsanız sevinirim.
Torrente yüklenmiş her dosyayı indirebilirsin.
Seed (ya da seeding): Bir torrent dosyasını tamamen indirdikten sonra onu başkalarına göndermeye devam etmek. Yani sen artık indirmiyor, sadece paylaşıyorsundur. Torrentten dosyayı silersen seed devam etmez.
Seeder: Dosyanın tamamına sahip olup paylaşan kişiye verilen isimdir. Ne kadar çok seeder varsa, o torrent o kadar hızlı ve stabil iner.

Yüksek ihtimalle korur. Kaspersky, ESET gibi programlar yeni oluşan dosyaları bile anında fark ediyor.

Hocam bende ücretsiz sürümü var eğer Torrent kullancaksam Kaspersky ücretli versiyonunu almayı düşünüyorum BitDefender tuzlu.

Torrent'e yüklenmiş her dosyayı indirebilirsin.
Seed (ya da seeding): Bir Torrent dosyasını tamamen indirdikten sonra onu başkalarına göndermeye devam etmek. Yani sen artık indirmiyor, sadece paylaşıyorsundur.
Seeder: Dosyanın tamamına sahip olup paylaşan kişiye verilen isimdir. Ne kadar çok seeder varsa, o Torrent o kadar hızlı ve stabil iner.

Hocam peki bu dediklerinizi tam olarak nasıl yapabileceğimi gösteren bir rehber var mı?