Sağ olun hocam.

Ürün elime ulaştı. İlk deneyimlerim malzeme kalitesini sevdim. Ses kalitesi güzel. ANC mod daha iyi olabilirmiş ama gene de güzel. Şimdilik sevdim.

Konuşma sesleri pek kesilmiyor ama kasa fan sesi falan kesiliyor.

Guzel gunlerde kullanin. Hayirli olsun. :)

Pişman olma nedeniniz nedir? Şu an aynı kulaklığı kullanıyorum ve gayet iyi.

Aldıktan iki ay sonra hatta daha kısa sürede yan taşlar kulaklık açıldıktan sonra çalışmamaya başladı. Yani kulaklık kapalıyken kulaklığı acabiliyordum ama kapatamıyordum. Ses tusları da ayni şekilde basınca seste değişme olmuyordu ama kulaklığı resetlemek istediğim zaman ikisine basılı tutunca çalışıyordu. Ped kalitesi kötü değildi ama guzel de değildi ANC'de ayni şekil. Kardeşime Q21 aldım yıl başında ve o bana göre kat ve kat daha iyi.

Aldıktan iki ay sonra hatta daha kısa sürede yan taşlar kulaklık açıldıktan sonra çalışmamaya başladı. Yani kulaklık kapalıyken kulaklığı acabiliyordum ama kapatamıyordum. Ses tusları da ayni şekilde basınca seste değişme olmuyordu ama kulaklığı resetlemek istediğim zaman ikisine basılı tutunca çalışıyordu. Ped kalitesi kötü değildi ama guzel de değildi ANC'de ayni şekil. Kardeşime Q21 aldım yıl başında ve o bana göre kat ve kat daha iyi.
İkisini karşılaştırmak mantıksız olur zira biri 2300 küsür diğeri 1300. Arada büyük bir fark var. Sizin yaşadığınız durum sürücüden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Ve çözdüğünüzü söylemiştiniz???

İkisini karşılaştırmak mantıksız olur zira biri 2300 küsur diğeri 1300. arada büyük bir fark var. Sizin yaşadığınız durum sürücüden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Ve çözdüğünüzü söylemiştiniz?

Çözemedim sadece ses açma ve kısma tuşlarına ayni anda basili tutup resetleyince kapatabiliyorum ancak açtıktan sonra tekrar aynısı oluyor. Ben H3 aldığım zaman aradaki fiyat farkı 150, TL civarındaydı şu an nasıl bilmiyorum.