Merhaba arkadaşlar,

Bugün Ryzen 5 3500 işlemci aldım ve ASUS Prime A320M-F anakartıma taktım ama ne yazık ki görüntü gelmedi. Ben de çözüm olarak eski işlemcim ile BIOS'u son sürüme güncelledim ama nafile.

Normalde PC ilk açılışta POST aşamasında GPU'mun fanları döner ve Windows'a girdiğinde de 0 RPM'de çalışmaya devam eder ama bu sefer olmuyor. RAM'leri sök tak yaptım, RAM'lerimin yerlerini tek tek değiştirdim, olmadı arkadaşlar.

Çözüm önerisi olan var mı?

Yok test etme şansım olmadı işten dolayı mesai saati içinde aldım fotolarda da bir sıkıntı yok du işlemci hiç ısınmıyor.
Hocam eski islemcinizin calisip yeni olani taktiginizda calismamasi direkt olarak islemcide sorun oldugunu gosterir. Ustelik anakart da guncel. Saticinin guvenilir olduguna emin miyiz?

Hocam eski islemcinizin calisip yeni olani taktiginizda calismamasi direkt olarak islemcide sorun oldugunu gosterir. Ustelik anakart da guncel. Saticinin guvenilir olduguna emin miyiz?

Hocam vallahi satıcı ile yüz yüze görüşüp aldı dedi ki ben 4 tane anakart da test ettim dedi bir soru sıkıntı olursa bana yaz dedi de yazdım çözüm bulmaya çalıştı ama şu anda bekliyorum CMOS sıfırlıyorum bakalım olmazsa geri verebilirim.

Hocam vallahi satıcı ile yüz yüze görüşüp aldı dedi ki ben 4 tane anakart da test ettim dedi bir soru sıkıntı olursa bana yaz dedi de yazdım çözüm bulmaya çalıştı ama şu anda bekliyorum CMOS sıfırlıyorum bakalım olmazsa geri verebilirim.
4 tane anakartta calistigi ne malum? Yalan soylemedigi ne malum? Hangi anakartlarda denemis hepsinin en azindan videosunu paylasmaliydi. Olmazsa elindeki anakartlardan birini size odunc versin ve deneyin. Onda calismissa ayni kartla islemci sizde de calisir sorunu anlariz.