yeşmuh

Çalışkan
Selam. Sistemim Ryzen 5 3600 işlemci RX 5700 ekran kartı mevcut. FPS olarak 130 140 alıyorum Low ayarlarda. Ancak oyun içinde akıcılık yok. Silahı sağa sola çevirince takılıyor gibi oluyor yavaş geçişler var gibi. BF 5 olsun BF1 veya BF4 de böyle bir durum yoktu. Yağ gibi akıyordu oyunlar. İzlediğim videolar ve yayıncılardada bu durum yok. Neden kaynaklı olabilir acaba?

Son olarak Zoom açınca yan taraflar bulanıklaşıyor, bunu düzeltebilir miyiz?

Oyunda genel sorunlar var. Arkadaşlarım ve bende de benzer sorunlar oldu, sistemimiz yüksek olmasına rağmen.

Henüz betada olduğu için bir takım sorunları var ama akıcılık konusunda ben bir sorun yaşamadım. Tam sürümde ve sonrasında düzeltirler.

UpScale teknolojileri pluginleri biraz zayıf çalışıyor. Düzelecektir her BF'de böyle oluyor bu arada. Bu arada işlemcin de zayıf kalıyor haberin olsun, ben 5800X aldım oyun için. 6 çekirdeği boğuyor oyun.

UpScale teknolojileri pluginleri biraz zayıf çalışıyor. Düzelecektir her BF'de böyle oluyor bu arada. Bu arada işlemcin de zayıf kalıyor haberin olsun, ben 5800X aldım oyun için. 6 çekirdeği boğuyor oy

Ayarlardan AMD FSR frame generation ve future frame rendering seçeneklerini kapatınız.
Onlar kapanınca FPS çok düşüyor ama