Artik katlanilmayacak duzeye geldi. 4:3 yaptim degismedi, ayalari elledim degismedi. Sicaklik yok, bir şey yok. Her şey guncel, anlamıyorum, kafayi yedirtir ya. Tek oynadigim oyun da CS olunca sinir ediyor.
Şu an mactayim ama gram umurumda degil, su konuyu yazayim.

Sistem:
  • Ryzen 5 5500
  • RX 6600 XT
  • Corsair 8+8 16 GB 3000MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Artik katlanilmayacak duzeye geldi. 4:3 yaptim degismedi, ayalari elledim degismedi. Sicaklik yok, bir şey yok. Her şey guncel, anlamıyorum, kafayi yedirtir ya. Tek oynadigim oyun da CS olunca sinir ediyor.

Sistem:
  • Ryzen 5 5500
  • RX 6600 XT
Pencereli tam ekranda oynamayı deneyin hocam. Eğer olmazsa AMD ekran kartı ayarlarından oyun kalitesi arttıran ayarları kapatıp tekrar deneyin.

Sistem:
  • Ryzen 5 5500
  • RX 6600 XT
5500 ile oynuyorsanız anormal bir durum sayılmaz. 5500, önbelleği sebebiyle online oyunlarda oldukça kötü performans verir. Daha çok AAA oyunlarda kullanmanızı tavsiye ederim.

Artı -5 Eksi
CS için o işlemcide yapabileceğin bir şey yok 4:3 ile alakalı bir durum yok ayarlarını CS içi yükselt işlemciye az yük bindir.

Darboğaz yok ki hocam neden yük bindirsin? Sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum.
Ben i5 3350P ile 80 FPS, drop yemeden oynuyordum.

5500 ile oynuyorsanız anormal bir durum sayılmaz. 5500, önbelleği sebebiyle online oyunlarda oldukça kötü performans verir. Daha çok AAA oyunlarda kullanmanızı tavsiye ederim.
5500 olmasına rağmen anormal bir durum. Aynı sistem özelliklerine sahibim ve bir problem yaşamıyorum. Ne kadar önbellek ve mimari farkından dolayı 5600'den düşük performans verse de, devamlı anlık FPS düşüşleri yapabilecek bir işlemci değil.

@sasininaskeri2
Aşağıdaki uygulama ile fotoğraftaki gibi ayarlarınızı yapıp dener misiniz? Ayarları uyguladıktan sonra yeniden başlatın. Ayrıca bu işlemden sonra Shader Cache sıfırlayın. Oyuna ilk girdiğinizde yavaş girme, daha sonra bir süreliğine yine anlık FPS düşüşleri hissedeceksiniz fakat sonradan azalarak gidecek.
1724405650557.webp