AceTeq
Üstün
Overclocking Settings içine girin.
Oradan amd overclocking'de isteyeceğinizi düşunerek oranında görselini atayım.
Oradan AMD overclocking'de isteyeceğinizi düşunerek oranında görselini atayım.
Buyurun.
Yanlıs girmediysem yaptım sistemin açılınca deneyip sonuçları atacağım.PPT: 140, TDC: 85, EDC: 150 girin. OverDrive Scalar X10 yapın. Clock OverDrive +200 yapın. Curve Optimizer All Core Negative 30 girin. Thermal Throttle Limit Manuel yapıp 75 girin. Anakarta fazla yüklenmemk için throttle limit 75 istiyorum, kaydedin ve çıkın. Cinebench R23 testi yapın. Kapanma, donma vs. olursa Curve Optimizer All Core Negative 28 girip deneyin.
Eki Görüntüle 123974
R23 ayarları böyle olsun.
Bunlari yaparsa siyah ekranla bakisma ihtimali yuksek cunku her cip +200 core ve -30 curve kaldiracak kadar iyi silikon degil. En azindan -30 ile degil de 0 ile baslasin ve dusure dusure ilerlesin.PPT: 140, TDC: 85, EDC: 150 girin. OverDrive Scalar X10 yapın. Clock OverDrive +200 yapın. Curve Optimizer All Core Negative 30 girin. Thermal Throttle Limit Manuel yapıp 75 girin. Anakarta fazla yüklenmemk için throttle limit 75 istiyorum, kaydedin ve çıkın. Cinebench R23 testi yapın. Kapanma, donma vs. olursa Curve Optimizer All Core Negative 28 girip deneyin.
Eki Görüntüle 123974
R23 ayarları böyle olsun.
O ayarlarla da dusuk skor alirsan islemciyi cope at cunku o ayarlarla rahat 11000 falan alman lazim hatta benim verdigim ayarlarla bile 10K+ alman lazimdi.2 dakikası kaldı ve mavi ekran hala yemedim, ancak sonuç nedense benzer gelicekmiş gibi birhis var içimde
Test bitince test ortasındaki işlemci sıcaklik vb. Verilerini atacağım
Sizin ayarları denemedim, 9700 aldım skore olarak değerleri atıyorum.O ayarlarla da dusuk skor alirsan islemciyi cope at cunku o ayarlarla rahat 11000 falan alman lazim hatta benim verdigim ayarlarla bile 10K+ alman lazimdi.
İşlemcide sorun olduğunu düşünmüyorum 3600x ilede düşük puanlar alıyordum.O ayarlarla da dusuk skor alirsan islemciyi cope at cunku o ayarlarla rahat 11000 falan alman lazim hatta benim verdigim ayarlarla bile 10K+ alman lazimdi.