Her çekirdek farklı OC kapasitesi olabiliyor. Per Core şeklinde yapılacaksa uğraştırır bunu deneme yanılma yolu ile aynı adımları tekrar ederek halledebilirsin.

BIOS'ta CPU 1 olan çekirdeği 18'e çektim şimdi 16 ya çekipmi test edeyim yoksa direk all Core u 16 yamı çekeyim. 2. worker hata veriyor ilk teste 40 dk sonra hata verdi şimdikinde 18 e çekince 4. dakikada verdi

@Ehwenisher hocam 20 dk falan oldu test bir sıkıntı yok şu an bu testten sonra neler yapacağım başka.

yazarken worker 2 gene fatal error verdi ne yapayım hocam

1746893923392.webp

PBO2_tuner_J1Bw0T6I48.webp
PBO2_tuner_4c5FazDHhJ.webp

@AceTeq hocam sizde bir kontrol edebilirmisiniz

Core 2 14 tede hata verdi direk 10'a çektim bailattım testi bekliyorum.

Son düzenleme:
@Bedi, doğru yapıyorsun. PBO2Tuner geçici olarak ayarları uygular, yeniden başlatınca ayarlar gider. En son ayarları BIOS'a girmeyi unutmayın. 14'ten 10'a çok olmuş, 12'yi deneyebilirsin.

@Bedi, doğru yapıyorsun. PBO2tuner geçici olarak ayarları uygular, yeniden başlatınca ayarlar gider. En son ayarları BIOS'a girmeyi unutmayın. 14'ten 10'a çok olmuş, 12'yi deneyebilirsin.
Anladım hocam. Testi başlattım, bekliyorum. Ne kadar süre yapmam gerek? Test sonrası R23 dışı bir test yapmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Core cycler ya da OCCT cycler yapabilirsin. Bunlar daha iyi test eder.
P95 testinden sonra mı yapayım? Ne kadar süre yapayım OCCT'yi ve ayarlarını?

30 dk oldu test bir sıkıntı yok gibi şuan occt testine geçeyimmi hocam yoksa 1 saatin dolmasını bekliyimmi @AceTeq

1746898918540.webp

Test bitti hocam bir sıkıntı çıkmadı sonuçlar böyle ek bir test yapmama gerek var mı R23 testine geçeceğim.

Son düzenleme: