Çok fark olur mu peki şu anki ayarlar stabil gibi boş olduğum zaman 4-5 saatlik bir P95 testi yapacağım -20'den en fazla ne kadar azalabilir ve ne kadar fark olur.

Sıcaklığı düşürür, boost hızı artar. En fazla -30'a kadar inebilirsin. istersen hata veren çekirdek hariç -30 gir test et. Hata alırsan düşürürsün.

Sıcaklığı düşürür, Boost hızı artar. En fazla -30'a kadar inebilirsin. İstersen hata veren çekirdek hariç -30 gir test et. Hata alırsan düşürürsün.

Tamamdır bir test edeyim -30'a alayım olmadı -20 de kullanırım teşekkürler en son C23 testi atacağım.

1746904590476.webp
1746904598733.webp
1746904580057.webp

Hocam test bitti bir sıkıntı yok gibi 1 saat sürdürdüm testi Hwinfodaki termal kısma tam olarak ne oluyor kırmızı evet olup geçiyor genelde birde sadece 2. çekirdek -10 olması normal mi ?

Son düzenleme:
Belirlediğiniz 90 derece sınırına yaklaştıkça orası uyarı verir. Performans normal olduğu sürece herhangi bir sorun teşkil etmiyor. O çekirdek aralarında en zayıf olanı. O yüzden voltaj ofseti fazla. -14'te hata almıştınız, -12'de deneyin isterseniz. Belki -14 üstünde de hata vermez. Denemeniz lazım.

Belirlediğiniz 90 derece sınırına yaklaştıkça orası uyarı verir. Performans normal olduğu sürece herhangi bir sorun teşkil etmiyor. O çekirdek aralarında en zayıf olanı. O yüzden voltaj ofseti fazla. -14'te hata almıştınız, -12'de deneyin isterseniz. Belki -14 üstünde de hata vermez. Denemeniz lazım.

-20, -18, -16 ve -14 offset denemelerinde hata aldım. -12'yi henüz test etmedim, onu yarın deneyeceğim. Aynı zamanda 5–6 saatlik bir stabilite testi de yapmayı planlıyorum. Bugünlük bu kadar yeterli. Cinebench R23 testini de çalıştırdım; varsayılan ayarlarda 10.900 puan almıştı.Şimdiki testide ekledim teşekkürler hocam.
1746906870665.webp

@AceTeq hocam CS girdim kendini resledi ne yapayım.

-30 olanlar -25 e çektim şuanlık çökme yok gibi ama testlerde 1 saat boyunça çökme vs. olmadı oyuna girerken oldu

Son düzenleme:
@Bedi, gerçek dünya testlerini rehberimde olduğu gibi her zaman öneririm. Stabiliteden emin olmak ve sonuna kadar zolamak için her mv'un hakkını vermeniz lazım. Çökme o -30 olanlardan bir ya da birkaç tanesi yüzünden oluyor. Hepsini -25 yapmak yerine sırayla dene ve o voltaj isteyen çekirdeği bul istersen.