Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Normal, RAM training alakalı o. Uyku modundan bahsetmiyorsan. Uyku modu biraz buglı gibi. Onu kullanmanı çok tavsiye etmem. PC ilk açışta sarı yakması normal ama, MCR-PDM ayarları ile alakalı, Memory Context Restore Auto olarak Disable geliyorsa biraz bekletir, öyle olması daha iyi.Teşekkürler hocam. Bir şey daha soracaktım. Pcyi yeniden başlatınca veya yeni açınca mouse ve klavyeye güç biraz geç geliyor. Anakartta sarı bir ışık yanıyor o sönünce güç geliyor. Bu normal midir?
prime
Yetkin
Fast boot açık, diğerleri autoda. Monitor bugün geldi iş çıkışı stabiliteyi test edeceğim. Tekrardan teşekkürler.1 kere trainlemiştir, sonrasında sistemi hızlı açar, Fast Boot falan da açıksa yine hızlanır sistem açılışı. Ama stabilite adına MCR-PDM ve Fast Boot ben kapalı kullanıyorum, sen Auto kullan, stabilite bozulursa disable çekip denersin bunları @prime
Siz hangi seri anakarta sahiptiniz bu arada?
- Makaleler
- 1
X870 var bende, hepsi aynı yongayı kullanıyor o açıdan fark yok diyebiliriz, Gen5, Wi-Fi 7 tarzında farklar oluyor, USB4 vs.Fast boot açık, diğerleri autoda. Monitor bugün geldi iş çıkışı stabiliteyi test edeceğim. Tekrardan teşekkürler.
Siz hangi seri anakarta sahiptiniz bu arada?
- Makaleler
- 1
Ona hiç bulaşma, gereksiz bir şey. Önemli olan oyunlarda memnun olman sıcaklıklardan ve performanstan, gerisi fasa fiso.
Multi core çalıştırabilirsin, yanda HWiNFO programı aç sensörler kısmından. Ama render performansı ile oyun çok korele değil.
Valla yapmıştımOna hiç bulaşma, gereksiz bir şey. Önemli olan oyunlarda memnun olman sıcaklıklardan ve performanstan, gerisi fasa fiso.
Multi core çalıştırabilirsin, yanda HWiNFO programı aç sensörler kısmından. Ama render performansı ile oyun çok korele değil.
Hocam bir şey daha sorucam. Masaüstündeyken imleçi hani mavi şekilde hareket ettiriyoruz ya öyle yapınca bazen pixel pixel bölünüyor masaüstündeki resim. Bunu neden yapar?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
prime
Yetkin
Klasik Windows bugu gibi duruyor. Farklı farklı kullandığım her pcde muhakkak en az 1 kez yaşamışımdır.Masaüstündeyken imleçi hani mavi şekilde hareket ettiriyoruz ya öyle yapınca bazen pixel pixel bölünüyor masaüstündeki resim. Bunu neden yapar?
Video çektim ama atamıyorum sanki input lag var mış gibi hissediyorum masaüstünde.Klasik Windows bugu gibi duruyor. Farklı farklı kullandığım her pcde muhakkak en az 1 kez yaşamışımdır.
prime
Yetkin
Hocam TestMem'i direkt açıp beklemem mi lazım 1 saat 30 dk boyunca? Ayarlarıyla oynamam gerekiyor mu?![]()
Release TestMem5 0.13.1 · CoolCmd/TestMem5
Часть секции ресурсов перекинута из TM5.EXE в TM5.DLL, чтобы тупые антивирусы заткнулись.github.com
![]()
RAM Test Pro: Program for stress testing and benchmarking DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Memory stability test and benchmarking for DDR5, DDR4, DDR3 memory.pcstonks.ru
![]()
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com
@prime Bunlar yeterli gelir test için. PBO için OCCT CPU+RAM Extreme+Large kullanabilirsin.
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC
Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PCwww.ocbase.com
- Makaleler
- 1
İlk açışta AWE hatası spamlar, PC resleyip tekrar açman lazım programı. 1usmus 1 saat ya da 1.5 saat test edebilirsin. Settings kısmından tüm ayarlar mevcut, süreyi ayarlayabiliyorsun ve config olarak 1usmus seçmen lazım.Hocam TestMem'i direkt açıp beklemem mi lazım 1 saat 30 dk boyunca? Ayarlarıyla oynamam gerekiyor mu?
HWiNFO portable sürüm indir, sensör kısmından RAM ve CPU sıcaklıklarını kontrol edersin o şekilde test anında.
Yeni konular
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-