Son düzenleyen: Moderatör:
Tam sorduğum bu değildi ama 3.09.2024 tarihli BIOS güncel sayılır. Başka hangi oyunlarda takılma var? Sadece bu iki oyunda mı var?
Hocam genel olarak bunlarda ve online yeni tarz oyunlarda oluyor. Sanırım yeni oyunlara benim ekran kartım (GTX 1080) yetmiyor ben buna yordum artık bir de oyun motorlarına optimizasyona vs. PSU'da iyi bence yeterli diye düşünüyorum. (Gigabyte GP-P750GM 750W Power Supply) anakart RAM ve işlemcim yeni değişti eskiden de aynıydı o zaman da i5 9400F ve MPG Z390 Gaming Edge AC vardı. İşlemciyi % 85'lerde kullanırdı şimdi 5700X3D işlemciyi %25 - 30 değerlerinde kullanıyor. Tabii biraz daha rahatlattı işlemci güçlü olduğu için.

Ek olarak şu gördüğünüz 25. saniyede ki durumu yaşıyorum FPS ve ekran kartı kullanımı bir anda düşüyor takılıyor.

Bende de aynı sorun var i7 8700K 1080 ekran kartı var Knight için konuşuyorum BIOS'tan işlemcinin grafik kartı varsa o rahatlatıyor aç DirectX 9 ve 11 de dene devam edersen Lossless Scaling diye bir uygulama var onu deneyebilirsin onu denediğinde oyunda kullanıyor ekran kartını.