E şimdi DDR5 diz işte, bütçen yetiyor.
İleride boşa masraf yapmak mı istiyorsun?
Önerdim ya zaten?
Ek olarak benim sistemimin sıfır olduğunu söyleyeyim, senin sisteminde 2-3 tane 2. el parça var.
RAM çok pahalı, onu da söyleyeyim.
Kulaklığı sırf görünüşü için istemediğini düşünmek istiyorum, o kulaklık kaliteli bir şey değil.
Sakıncası yoksa neden DDR5 dizmek istemediğini söyler misin?
Daha ucuz, aynı fiyat, DDR5, neden DDR4?
E şimdi DDR5 diz işte, bütçen yetiyor.
İleride boşa masraf yapmak mı istiyorsun?
Kaliteli olduğu anlamına mı geliyor?Gamepower'ı 7 yıldır kullanıyorum 2 başka modelini kullandım ve hala kullanıyorum.
İyi geceler dostum, aklına bir sistem koymuşsun sana ne anlatsam dinlemeyeceksin, ileride dizersin sistemini.
Kaliteli olduğu anlamına mı geliyor?
O fiyatta H2002p daha iyi.
İyi geceler dostum, aklına bir sistem koymuşsun sana ne anlatsam dinlemeyeceksin, ileride dizersin sistemini.
Çok kötü dizmişsin, 3. kez falan söylüyorum.
Dizdiğin sistemi vatanı savunur gibi savunmana gerek yok, herkes hata yapıyor.
DDR4 dizmişsin DDR5 diziyorum, gidip ben DDR4 dizeceğim diyorsun, çok mantık dışı.
Hocam kendime göre dizdim şimdi DDR4 dizeceğim diğer yaz DDR5 üst düzey sistem toplayacağım.
Şu an DDR5 toplayınca tek yapman gereken işlemci değişmek, neyini savunuyorsun sistemin?
SSD+işlemci fiyatına 2. el işlemci alıyorsun hala savunuyorsun, sisteminin savunulacak yanı yok.
Anlatabiliyor muyum?
Sen bir sistem toplamışsın ne desem bir kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor, topla sistemini, bir tane 5080 fiyatına boşa masraf yapıyorsun, iyi geceler.
Olabilir? Total'de 50 bine geliyor bu sistem, bütçen 50 bin yani.
50 bin fiyata daha iyi sistem toplanıyor, dümdüz kazık sistem yani.
Sebebini soruyorum yazın daha iyi dizeceğim diyorsun, al o zaman bir tane RX550 sistem yazın daha iyisini toplarsın, veya yaza 3 ay kalmış, o kadar paraya yavaş yavaş parça al 9800X3D falan, sonra da kart alır takarsın.
Yani gidip 2 tane orta seviye sistem yerine yüksek sistem topla diyorum sana, yardım etmeye çalışıyorum sana.