Boşta 80 olmasının soğutucu ile bir ilgisi yok değil mi çünkü yarın gidip deneme yanılma yapacağım ona göre bir sıvı soğutma alacağım öneriniz var mı?

Arctic Liquid Freezer III Pro 240mm var 3.8k ya da onun yerine.
Soğutucudan kaynaklıdır hiçbir şey kullanmazken 80 derece olamaz bir montajlasın düzgünce tekrar macunda bir zahmet başka bir şey kullansın para veriyorsun okdr.

Soğutucudan kaynaklıdır hiçbir şey kullanmazken 80 derece olamaz bir montajlasın düzgünce tekrar macunda bir zahmet başka bir şey kullansın para veriyorsun okdr.

Anladım teşekkür ederim yarın denedikten sonra haber vereceğim tekrardan herkese önerileri için teşekkür ederim.

5500 65W TDP li bir işlemci idi, 2 borulu soğutucu onu şöyle böyle idare edebiliyormuş.
5800X 105W TDP li, Cinebench R23 de Package Power 155 Watt a kadar çıkıyormuş. M200 soğutucunun buna yetişememesi normal gibi geliyor bana.

Ya da takarken tam oturmadı...

Merhaba tekrardan attığınız soğutucu ve alttaki linkteki soğutucu arasında ne gibi fark var sizinkini almak daha mı mantıklı yoksa.

Merhaba tekrardan attığınız soğutucu ve alttaki linkteki soğutucu arasında ne gibi fark var sizinkini almak daha mı mantıklı yoksa.

Stockta yok spirit ondan atmıyorum benzerler zaten attığım ile.