Detaylar
Kim cevapladı?AceTeq
Üstün
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir.
Dosyaları paylaşmak için
Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis:
Dosyaları paylaşmak için
C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis:
- Techolay
- Forum: Mavi Ekran Hata Analizi
Burnuma ekran kartı kokusu geliyor.
deadfellow
Üstün
IF saatinde herhangi bir değişiklik yaptın mı? PC'yi sadece XMP'li şekilde mi kullanıyorsun?
Gklp
Çalışkan
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir.
Dosyaları paylaşmak içinC:\Windows\Minidumpdizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra oluşan ZIP dosyasını güvenilir bir dosya paylaşım servisi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Birkaç popüler servis:
- Techolay
Burnuma ekran kartı kokusu geliyor ne demek?
If saatinde herhangi bir değişiklik yaptın mı? PC'yi sadece XMP'li şekilde mi kullanıyorsun?
PC'yi sadece XMP'li şekilde kullanıyorum (XMP-1 3600 MHz)
Dosyaları paylaşmak içinC:\Windows\Minidumpdizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan masaüstüne, ister masaüstündeki bir klasöre yapıştırın ve yapıştırdığınız dosyalara sağ tıklayıp "ZIP dosyasına sıkıştır" seçeneğini seçin.
- Techolay
Minidumps klasöründeki dosyayı winrara koyup Medifire'a yükledim. 011125-10546-01
If saatinde herhangi bir değişiklik yaptın mı? PC'yi sadece XMP'li şekilde mi kullanıyorsun?
If saati nedir bilmiyorum.
Son düzenleme:
Gklp
Çalışkan
RDR 2 oynarken hata almışsın, OCCT ile standart 3D testi yapar mısınız? Hata almazsanız 1 saat Prime95'te yapalım.
Tabii OCCT'yi indirip deneyeyim, hata alırsam aynı şekilde mi bilgisayarım kapanır.
AceTeq
Üstün
Tabii OCCT'yi indirip deneyeyim, hata alırsam aynı şekilde mi bilgisayarım kapanır.
Evet kapanır ya da hata görürsünüz.
Gklp
Çalışkan
İndirdim kurdum fakat şimdi ne yapacağım bilmiyorum ufak bir yardımcı olur musun?
OCCT'yi nasıl ayarlayacağım söyler misiniz?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Gklp
Çalışkan
Böyle sonuç çıktı.
Kaç dakika yapacağımı bilemedim eğer 1 saat yapmam gerekiyorsa yapayım onu da.
Ayrıten Memtest64'ten RAM testi de yaptım.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-