Integrated Graphics kapalı kalacak, 1:1 mod için önemli, Fast boot tercihen disable kalsın. Mcr-pdm dediğim gibi ilk etapta disable, 1 saat OCCT dediğim test geçerse Auto alırsın, hızlı açıp kapar.
Attığım SS'leri birebir geçirsen kaybın ne olacak?
Anlamana gerek yok ki, sen operatör görevi görüyorsun, ben seni yönlendiriyorum şu anda. Bu stabil açacaktır senin kitte, copy paste yapman yeterli.
@Amoemo bana güven gerisini düşünme, birebir geçir 15 tane SS attım, save exit yapacaksın sonrasında ve OCCT dediğim testi yap. BIOS son sürüme güncel mi? Değilse onu güncellemen lazım ilk.
@Amoemo a-die kitin var 2x16, çok yanlış düşünüyorsun çoooook.
Senin kit şu anda bende olsaydı 6600 CL26 açmıştım, benim direkt 6000 CL30 m-die var. Bu da benim kaderim. Senin direkt istediğin kit aslında, EXPO aç geç 6000.
Bunları geçir gel, save & exit yap, ben buradayım. Elinden tuttum, o eli tutmak ya da bırakmak senin elinde. En doğrusu bu olur sende şu anda. BIOS güncel değilse SS attığım sürüme güncelle, sonrasında SS'leri geçir birebir. Bir şey yapmana gerek yok, ne yazıyorsa onu yazıp geçireceksin sadece. Şöyle düşün, bir sınava girdin, 0 bilgisin, yanındaki arkadaşının kağıdını geçiriyorsun. Bu meseleye böyle bak. Daha da bir şey demiyorum, top sende.
@LH44 seni ikna edecektir, ikna kabiliyeti yüksektir.
@Haluk Albayrak sen de belki arkadaşa cesaret verebilirsin, benden bu kadar
Benim bilgim ile senin ikna kabiliyeti birleşmesi lazım, ben bilgileri de sana aktardığıma göre top sende bundan sonra diyelim
6000-6600 arası timingler genel hatlarıyla belli. A-die ise iş daha kolay tabii.