Kendiliğinden oldu düne kadar rahatça oynuyordum. Ekran kartından şüphelendim, 3 ay önce çay dökülmüştü fakat başka temiz ekran kartıyla da aynı sorun. Güç almasının tek yolu güç kaynağı şalterini açıp kapatıp 3 saniye içinde Power tuşuna basmam lazım yoksa açılmıyor
Tanıdık bilgisayarcıya götürdüm anakart değişimi dedi fakat değiştirmek istemiyorum. Evden masrafsız yapabileceğim bir şey var mı?
Benzer bir sorunu ben de yaşadım. Güç kaynağı şalterini kapatıp tekrar açınca güç birikmesi olduğu anda açılıyordu sadece. Anakarttaki entegreler ve gözle görülmeyecek kadar küçük parçalar hasar görebiliyor. Anakartı değiştirmek şart oldu bana da. Sizin de anakartı değiştirmeniz gerekiyor, diğer türlü işiniz zor.
Benzer bir sorunu ben de yaşadım. Güç kaynağı şalterini kapatıp tekrar açınca güç birikmesi olduğu anda açılıyordu sadece. Anakarttaki entegreler ve gözle görülmeyecek kadar küçük parçalar hasar görebiliyor. Anakartı değiştirmek şart oldu bana da. Sizin de anakartı değiştirmeniz gerekiyor, diğer türlü işiniz zor.