u10b95

Çalışkan
Yer
Bangladesh - Türkiye
Merhaba,

Oyunu yaklaşık 5 aydır aynı sistemde sorunsuz oynuyorum. Son 2-3 gündür ara ara PC kapanmaya başladı, şimdi ise oyuna giriyorum sunucu seçme ekranında direkt fişini çekmişsin gibi kapanıyor. Başka herhangi bir oyunda bunu yapmıyor, driverım güncel. Bir önceki sürümü denedim, format denedim, oyunu sildim geri yükledim. Bunların haricinde PSU'da mı sıkıntı var deyip PC'yi stres testine soktum, ekran kartını teste soktum, 505W gördüm PC kapanmadı. Ne yaptıysam çözemiyorum.

• R7 7800X3D
  • ASUS TUF B850M-PLUS
  • RX 9070 XT

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Oyunu yaklaşık 5 aydır aynı sistemde sorunsuz oynuyorum. Son 2-3 gündür ara ara PC kapanmaya başladı, şimdi ise oyuna giriyorum sunucu seçme ekranında direkt fişini çekmişsin gibi kapanıyor. Başka herhangi bir oyunda bunu yapmıyor, driverım güncel. Bir önceki sürümü denedim, format denedim, oyunu sildim geri yükledim. Bunların haricinde PSU'da mı sıkıntı var deyip PC'yi stres testine soktum, ekran kartını teste soktum, 505W gördüm PC kapanmadı. Ne yaptıysam çözemiyorum.

• R7 7800X3D
  • ASUS TUF B850M-Plus
  • RX 9070 XT

PSU modeli nedir?

Merhaba,

• R7 7800X3D
  • ASUS TUF B850M-PLUS
  • RX 9070 XT
Ekran kartını 2-3 sürüm öncesine al, bir tane RAM ile girmeyi dene. Mümkünse bir de BIOS güncellemelerini kontrol et.
PSU modeliniz nedir bu arada? Ondan kaynaklı da olabilir.

Güç kaynağı nedir, işlemci, RAM ya da ekran kartı ile ilgili herhangi bir overclock veya undervolt işlemi yapıldı mı?

Alttaki resmi iyi incele ve ekran kartı ile güç kaynağı bağlantısını doğru yaptığından emin ol.

Dosya Ekleri

• daisychai.webp
    daisychai.webp
    191,6 KB · Görüntüleme: 73
Güç kaynağı nedir, işlemci, RAM ya da ekran kartı ile ilgili herhangi bir overclock veya undervolt işlemi yapıldı mı?

Alttaki resmi iyi incele ve ekran kartı ile güç kaynağı bağlantısını doğru yaptığından emin ol.
Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full Modular. Herhangi bir overclook vs. yapılmadı. Sistemi toplayalı sadece 2 ay oldu.

Ekran kartını 2-3 sürüm öncesine al, bir tane RAM ile girmeyi dene. Mümkünse bir de BIOS güncellemelerini kontrol et.
PSU modeliniz nedir bu arada? Ondan kaynaklı da olabilir.
Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full Modular , Bios'um güncel , Ramları hertürlü test ettim teklide denedim olmadı

Herkese merhabalar. Tekrardan öncelikle ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler, bilgisayarımda iki tane M.2 SSD var, oyunu bu sefer birinden silip diğerine yükledim şuan sorun çözülmüş gibi gözüküyor, 1-2 gün deneyeceğim eğer ki sorun olmazsa tekrardan bilgilendirme yapacağım.

Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full Modular

Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full Modular, Herhangi bir overclook vs yapılmadı sistemi toplayalı sadece 2 ay oldu

Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full Modular , Bios'um güncel , Ramları hertürlü test ettim teklide denedim olmadı

Herkese Merhabalar tekrardan öncelikle ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler , bilgisayarımda iki tane m2 ssd var , oyunu bu sefer birinden silip diğerine yükledim şuan sorun çözülmüş gibi gözüküyor , 1-2 gün deneyeceğim eğer ki sorun olmazsa tekrardan bilgilendirme yapacağım
Bir diğer husus o M.2'yi programlarla test etmeye çalıştığımda PC tekrar kendini kapatıyor. Muhtemelen M.2 mefta, M.2'yi biçimlendirip tekrardan deneyeceğim.

Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full modular.

Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full modular, herhangi bir overclock vs yapılmadı sistemi toplayalı sadece 2 ay oldu.

Thermaltake Toughpower GF1 850W ARGB 80+ Gold Full modular, BIOS'um güncel, ramları her türlü test ettim teklide denedim olmadı.

Herkese merhaba, tekrardan öncelikle ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler, bilgisayarımda iki tane M.2 SSD var, oyunu bu sefer birinden silip diğerine yükledim şu an sorun çözülmüş gibi gözüküyor, 1-2 gün deneyeceğim eğer ki sorun olmazsa tekrardan bilgilendirme yapacağım.

Bir diğer husus o M.2'yi programlarla test etmeye çalıştığımda PC tekrar kendini kapatıyor muhtemelen M.2 mevta, M.2'yi biçimlendirip tekrardan deneyeceğim.

Windows 11 mi kullanıyorsun? SSD ile ilgili sorun vardı belki etkilenmiştir.

Windows 11 mi kullanıyorsun? SSD ile ilgili sorun vardı belki etkilenmiştir.
Evet Windows 11 kullanıyorum ama SSD'yi biçimlendir yaptıktan sonra şu an testleri normal. Windows ile alakalı olabilir mi? Çünkü Windows'un kurulu olduğu SSD değil sıkıntı çıkaran.